Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 3 d'octubre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Excel·lent dia per a impulsar tot tipus d'activitat lucrativa, signar documents i prendre noves responsabilitats. Tindràs un regal o guany imprevist. La teva imatge social brillarà.

Taure (20d'abril-20de maig)

Tensions emocionals apareixeran per la teva manera estricta a encarar i veure els assumptes de la parella. Si segueixes en aquesta línia aconseguiràs enfrontaments. Més diplomàcia i astúcia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Alguna cosa secreta apareixerà avui que t'omplirà d'alegria d'una banda i per un altre et crearà un temor difícil d'eradicar. No prenguis decisions arriscades. Més cura si condueixes o inverteixes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hauràs de delegar en algú algunes de les moltes tasques o encàrrecs que sorgeixin avui, mirant al teu voltant trobaràs a la persona adequada. En l'atzar sort i en l'amor plaer.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva vena sentimental es veurà avui molt marcada i et trobaràs desitjós de compartir coses íntimes amb persones reunides a tu i que sempre van estar a prop en el bo i el dolent.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La vida en general t'anirà somrient i veuràs que a poc a poc tot el que t'envolta harmonitzarà amb els teus desitjos i aspiracions. Cerca les coses bones de la vida i viu. Millora en l'economia.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si et trobes avui amb algun mal físic, no t'ofeguis en un got d'aigua i perdis la jornada sencera. Pensa més en positiu i guanyaràs tot allò que desitges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et mostres als altre massa discutidor i això et portarà al fet que hagis de suportar més d'un problema. No siguis tan dur amb els pròxims, amb diplomàcia aconseguiràs tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Si no vas amb la veritat per davant amb les amistats més d'un s'adonarà de la teva mentida i podràs arribar a perdre molt. Controla més el teu estat d'excitació, l'amor serà la clau.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Molta activitat en el terreny del treball et causarà una alteració del teu estat anímic i podràs dirigir el teu geni al menys indicat. Dialoga més amb tots, això t'obrirà portes a l'èxit.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et sentiràs una mica atabalada en el teu ambient laboral i potser el teu organisme no està funcionant bé. Vigila amb passar-te en la dieta, alimenta't bé, en cas contrari 1o lamentaràs. Temprança.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu estat anímic serà variable i els altres no entendran el teu comportament. Hi haurà variacions en plans de descans. Intenta comptar amb les idees d'uns altres i ves a per totes.

tracking