Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 1 d'octubre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Evita per tots els mitjans que s'acumulin tensions, de no fer-ho els teus nervis et trairan en la comunicació amb la gent. Relaxa més la teva ment i veuràs els bons resultats.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et deixis portar pel teu instint i barregis deure i responsabilitat amb assumptes de diversió, podries perdre molt del sembrat. Adopta criteris concrets sobretot amb els diners.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia bastant tranquil en la part laboral, però una cosa complicada en el terreny emocional. Comunica't amb claredat davant la parella i solucionaràs més. És un dia de sort en l'atzar i viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu poder de conquesta estarà molt alt. Aplica atenció ja que hi ha possibilitat d'aventures amoroses i si tens parella hi ha perill de gelosia. Els canvis et portaran èxits, ves a per ells.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Per als negocis i les finances que emprenguis avui hi ha una marcada influència positiva. Apareixeran canvis en aquests terrenys i seran positius. Aplica intuïció en tot, fins i tot en l'amor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En les associacions materials no et deixis portar pels sentiments o afectes. Cuida avui el menjar i la beguda. En la llar hi haurà canvis molt importants. L'amor i la passió en alça.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

En reunions que sorgeixin amb amics o familiars podrà haver-hi alteració de plans per al teu temps de descans. Imposa't en el tema que desitges i llança't per totes. És el teu dia per a triomfar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si vols cuidar una mica més la teva pròpia imatge cap als altres procura estar més alegre del que t'asseguis en realitat. Deixa el vessant depressiu de costat, viatjar i passejar serà el millor. Temprança.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Arribaran als teus sentits comentaris fora de to sobre algú que vols molt. No facis cas a res i defensa amb honestedat el que estimes. En l'atzar hi haurà èxits molt notoris.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No vulguis escapar-te de la realitat i enfronta amb fermesa tot el que es presenti en la jornada per molt dur que et sembli. Sortiràs airós de qualsevol tema que passi, els astres amb tu.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

L'amabilitat de persones pròximes t'aportarà l'equilibri que avui necessites. Atenció a en conduir, les distraccions estan a tocar. Avui hi haurà un retrobament amb algú important per a tu.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No deixis que els records limitin una jornada plena de noves il·lusions i persones. Mira més cap al futur per a trobar noves metes. L'amor et somriurà una vegada més, aprofita-ho tot.

tracking