Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 29 de setembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

A la nit hi haurà sorpreses apassionades i amb un tint molt suggeridor. La teva mirada captivarà al personal i et mostraràs d'allò més captivador i ple d'energia. Cura amb els excessos.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva naturalesa apassionada et portarà més d'un disgust, no et precipitis en els teus actes o arribaràs a enfrontar-te amb molts. Aplica a fons la paciència. Més cura avui si condueixes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva necessitat de moviment es veurà una miqueta limitada. No comentis amb ningú els teus projectes o secrets o en cas contrari algú et trairà. Cuida més la dieta i el descans.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les tensions vindran en el pla afectiu, si et controles una mica en aquest terreny el total del dia serà agradable i profitós. Cerca el fer nous amics que et beneficiaran.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

A poc a poc desapareixeran les tensions acumulades de la setmana. Reuneix-te amb els teus amics i viu la vida amb més sentiment. Alegra aquesta cara que tot sortirà amb èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Estaràs més sensible que de costum i necessitaràs manyagues, no et preocupis, te'ls donaran sense miraments. En la intimitat viuràs moments molt apassionats.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Controla avui el teu caràcter. Voldràs imposar-te costi el que costi i t'equivocaràs totalment. Pensa abans d'actuar. No pressions massa, tingues més calma. Posa més atenció si condueixes avui.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es perfilen bones situacions al teu voltant que de ser aprofitades t'aportaran avanços en el teu treball. Deixa't portar per la teva intuïció. La sort i l'atzar et donaran una sorpresa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els esdeveniments cobraran avui un sentit diferent, la teva pròpia vida interior acusarà un canvi i et sentiràs amb ganes d'abastar tot i experimentar més. Llança't sense pors a l'èxit.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui no arribaràs a aconseguir el descans desitjat per diverses raons. Abans de res bon humor i no li facis pagar a qui menys culpa té. Fos els mals fums i diverteix-te amb l'amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Apareixeran petites discussions entre familiars pròxims. Sorgiran de sobte temes relacionats amb diners. No perdis cap detall imantén-te ferm en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Despeses per sobre del pensat t'obligaran a prendre certes mesures de control. Voldràs avançar més del que el mitjà t'ofereix i t'alteraràs. Espera a prendre decisions.

tracking