Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 27 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les oportunitats s'amplien en el tema amorós. No menyspreïs les circumstàncies que vindran i seran nombroses, però cuida la gelosia que avui despertaràs. La teva mirada serà magnètica.

Taure (20d'abril-20de maig)

Domina la teva impetuositat i augmenta la teva selectivitat amb el personal que t'envolta. Més que aplicar la teva energia avui has de posar en pràctica la teva astúcia. Nit ardent en l'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estaràs molt ansiós i et descontrolaràs en diversos aspectes que et complicaran la vida familiar. Relaxa't més i mira la vida amb més calma. Més cura si condueixes i si has de viatjar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et convindria més que llançar-te a noves aventures l'aprofundir en els teus assumptes anteriors i treure d'ells tot el bo que encara queda per descobrir. Arriben diners per l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Són possibles algunes tensions a la llar o al treball. Tracta de prendre les coses amb calma o tot es posaran pitjor. Cuida els menjars i els excessos en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Durant aquest dia en el teu pla privat podràs fer gala d'un refinat estil en la teva comunicació amb els altres. Podràs convèncer al que menys t'esperes. Sort en tot, aprofita.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No intentis pressionar la situació encara que creguis que tens tu la raó. Dóna una mica de respir als altres i espera noves oportunitats per a avançar. Temprança.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

És un dia en què et sentiràs estimulat per a avançar en diversos plans. Actua amb meditació i no et deixis portar per la precipitació. Algú et mira amb cremor i t'ho demostrarà.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No suportaràs la monotonia que avui t'envolta. El teu esperit aventurer et portarà a voler experimentar noves situacions i tot et portarà a l'èxit. Estàs en bona ratxa, aprofita-la.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La parella o els socis posaran en dubte alguns dels teus comportaments. Serà una jornada on valdrà més estar callat que intervenir. Viu més la teva intimitat passional.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Alguns enfrontaments familiars et portaran nervis innecessaris i una bona quota de pressió psíquica. Tracta d'evadir-te amb tasques fàcils i gent divertida. Un retrobament et canviarà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Notícies de familiars alegraran la teva existència i aportaran noves idees i inquietuds per al teu futur immediat. Rebràs una trucada que et sorprendrà. L'amor avui et donarà ales.

tracking