Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 24 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et veuràs en l'obligació de defensar els teus interessos davant de persones pròximes. La diplomàcia i el bon tacte ajudaran per a la bona resolució de tot. Avui no et tanquis.

Taure (20d'abril-20de maig)

Actua amb diplomàcia per no caure en un fort dogmatisme. Deixa que siguin els altres els qui facin el primer pas en tot. Viatge feliç i retrobaments molt rendibles.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Arribaran notícies des de lluny que alegraran la teva vida

i això t'empenyerà a canviar els plans immediats. Vigila més la butxaca ja que avui et passaràs en les despeses. Nit amb sorpresa d'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les presses i els problemes dels pròxims faran que passis un dia de molta feina o tensió. Relaxa't i reparteix bé tota la teva energia i temps. Calma i bona lletra.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

T'arribaran satisfaccions per part dels més petits. La teva imatge personal cobrarà avui una gran intensitat podent amb ella aconseguir el més desitjat, fins i tot un amor, prepara't.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No treguis tanta punta a les coses i molt menys et fiquis en els assumptes aliens. Amb una mica de paciència guanyaràs més que si només critiques. Cuida més la dieta.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Estaràs molt vulnerable i per això canviarà el teu caràcter durant tota la jornada. Realitza més exercici o més esport i eliminaràs tensions i problemes. La nit promet festa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Per molt que t'impacientis avui les coses portaran el seu procés.Roman ferm i decidit en tot moment, això serà la clau de l'èxit segur d'avui. Compte si condueixes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En la jornada més val que posis en pràctica la teva veritable astúcia en tot el que emprenguis, en cas contrari seràs enxampat a la primera. Cautela en negocis i préstecs.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

L'estrès acumulat durant la jornada es llevarà ràpid amb les sorpreses i experiències que viuràs amb els teus, vigila més el teu descans i cuida més la dieta.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva vida social es veurà ampliada ja que avui coneixeràs gent i ambients molt alegres i expansius. Tot depèn de tu que aconsegueixis tots els teus desitjos. Llança't sense por a tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Anar per la vida jugant al gat i al ratolí en l'amor pot ser divertit, però avui t'obligaran a ser caçador o caçat. De tu depèn la jugada i el resultat de tot.

tracking