Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 23 de setembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les vivències seran més grates si les vius en la intimitat o amb pocs amics. El teu contacte d'avui amb la societat serà aspre i amb obstacles. Relaxa't i cerca canalitzar tensions.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els teus ulls enviaran uns senyals d'alarma, alguna cosa t'ha dolgut i esperes que et curin la ferida. Avui trobaràs a la persona que t'entendrà i escoltarà. L'amor truca a la teva porta.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu sisè sentit et sabrà guiar bé en totes les accions que avui emprenguis. Sorpreses en amor i amb els nous coneguts. Molta de cura si condueixes o si has d'invertir diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Assumptes de projectes centralitzaran el teu interès de forma total fent-te oblidar de temes importants com és l'amor, no descuris a la parella. La nit promet un fort romanç.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No dubtis a assumir les responsabilitats que avui et confereixin si són d'ordre professional. Et trobes en plena forma i amb seguretat d'èxit. Els astres amb tu, aprofita-ho tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Un comentari maliciós per part d'un tercer limitarà la teva alegria. Intenta no entrar en conflicte i veuràs que tot se soluciona de forma simple i ràpida. Confia més en tu.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Ocupa el teu temps en tasques productives que et donaran resultats ràpids i no caiguis a deprimir-te amb pensaments negatius.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si desitges aventures passionals avui és un dia molt apropiat per a això. Però amb el risc que el que potenciïs fuita després al teu control. Controla els excessos, fins i tot en l'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sentiràs una força interior que t'empeny a viure noves i excitants experiències. La teva capacitat de conquesta està avui de gom a gom, a veure quins feixos amb ella, la nit és teva. Prepara't.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Com més t'obris als altres et sentiràs millor i amb vitalitat desbordant. El teu magnetisme estarà de gom a gom i t'aportarà unes experiències inoblidables. Més atenció si condueixes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No et deixis portar per la primera impressió que et donin els nous coneguts.Mantenteferm en les teves idees i tot es posarà de la teva part. Fins i tot l'atzar avui et donarà una bona sorpresa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva necessitat d'intercanvi amorós es veurà potenciat ja que la teva cremor i magnetisme personal s'expressarà al màxim. Nit molt moguda. Tingues més paciència i control en conduir.

tracking