Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 22 de setembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva alegria serà desbordant, et mostraràs imparable en tot. Però cuida els excessos en el menjar i para esment en els viatges i en les despeses. Nit passional i eròtica inoblidable.

Taure (20d'abril-20de maig)

Temes del teu interès es resoldran amb molta facilitat. El teu magnetisme personal està creixent i captaràs l'atenció i l'amor de molts. Aprofita la sort d'avui.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No deixis per a demà les decisions que avui hagis de prendre. La teva ment es troba en bona forma per a triar el més adequat. Cupido reapareix en la teva vida, la teva decideixes si obres el teu cor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Satisfaccions amb els més pròxims i en els desplaçaments que facis. La sort i l'atzar t'acompanyen al costat d'un magnetisme eròtic pronunciat. Arriben diners per l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No et deixis endur per la primera impressió que et doni la gent que coneguis avui. Analitza-ho tot, però més si et prometen masses coses. Utilitza la teva intuïció en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Mostra't ferm en les teves idees però no acabis amb una actitud massa rígida. Si escoltes als pròxims trauràs profit en tot el que emprenguis. Bo per a canvis i viatges.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva vitalitat anímica s'intensificarà en la jornada. Podràs amb tot el que se't posi per davant. La nit promet moments íntims molt ardents i una sorpresa passional.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Sorpreses en la teva vida social i familiar modificaran els teus plans. Coneixeràs a algú que farà donar un gir important als teus sentiments. Viatges feliços i un retrobament d'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et deixis portar pels teus impulsos i molt menys per les paraules de tercers. Avui cauries en un parany si fas cas a calúmnies o excessos. Posa més cuidat si condueixes o viatges.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No serà gens difícil que controlis tot tipus de situació que avui se't plantegi. En l'amor podràs conquistar i dominar tot el que et plagui. L'amor es rendirà als teus peus.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva imatge personal brillarà avui amb un color especial. Bon moment per a avançar en el social però abans de res per a trobar la parella ideal. Despeses inesperades que hauràs de controlar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva intuïció t'acompanyarà avui de forma molt positiva. La primera idea que et vingui a la ment serà la solució correcta en tot. Sorpresa amb la parella que farà canviar els teus plans.

tracking