Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 21 de setembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Sentiràs el teu ànim una mica baix, per a reforçar-lo busca alguna activitat a l'aire lliure i deixa les responsabilitats per a un altre moment. En l'amor trobaràs la sortida als teus problemes.

Taure (20d'abril-20de maig)

A la teva cara es reflectirà una gran alegria que sabràs transmetre a tots els que t'envoltin. La relació amb els pròxims t'ajudarà a aconseguir objectius feliços. Bona jornada per a canvis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els desplaçaments seran varis i d'ells trauràs bons beneficis i agradables experiències. T'arribaran notícies de molt lluny. Cuida més la dieta i les despeses innecessàries.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En el teu cercle familiar trobaràs el major equilibri emocional buscat. Les activitats en companyia d'uns altres beneficiaran els teus interessos i futur. La sort amb tu, aprofita el nou.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Vigilia amb els oblits i les distraccions, és fàcil que avui perdis alguna bona oportunitat per això. La parella t'ajudarà en tot on tu no arribis. Més cura avui si condueixes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Intenta no centrar-te tant en les teves necessitats mostrant-te una cosa egoista amb els altres. Et recriminaran aquesta actitud i al final perdràs més. Més diplomàcia i enteniment seran la clau.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et sentiràs molt vital durant tota la jornada i l'intercanvi amorós amb la parella serà molt actiu i ple de matisos. Els viatges seran molt aprofitables i alegres. L'atzar amb tu.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà novetats en el teu món laboral i social. Coneixeràs gent nova i deixaràs enrere una vella amistat. En l'amor vés amb compte amb la gelosia que despertes, el flirteig et complicarà.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Atenció als viatges i desplaçaments, no deixis res a la improvisació i escolta atentament els consells dels pròxims. Amores fàcils i ardents, magnetisme en alça.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Viuràs alguna sorpresa en el teu cercle d'amistats però s'imposarà en tot moment el teu ferm caràcter dominant la situació. En l'amor hi haurà novetats i canvis a millor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Estaràs molt alegre durant tot el dia i això t'aportarà interessants satisfaccions, però cuida els excessos en el menjar i en la beguda. La nit promet erotisme i passió.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El món familiar serà durant la jornada una mica pesat. Cerca sortida a les teves necessitats en el teu cercle d'amistats o amb nous coneguts. Amor passional a prop, obre els ulls i llança't.

tracking