Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 20 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Algú t'està mirant amb passió i buscarà els mitjans per a comunicar-t'ho. Compte que despertaràs gelosia en algú molt pròxim. Tingues avui més prudència amb els jocs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els viatges i desplaçaments es veuran potenciats, d'ells podràs treure molts avantatges. En el pla dels sentiments millor que vagis amb compte, la gelosia es farà present.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Molt d'ull amb les crítiques que facis o escoltis durant la jornada. No et convé per a res entrar en discussions alienes o en assumptes estranys. Arriben diners per rendes o per atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Brollarà en tu una especial espurna aventurera que et farà sentir-te com un nen. Avui t'ho passaràs en gran ja que l'ambient acompanyarà la teva actitud. Avanç positiu en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Bon moment per pensar i organitzar canvis en la teva vida privada i professional. La teva ment es trobarà avui molt equilibrada per prendre decisions. Compte si inverteixes diners.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El contacte amb el públic t'aportarà bones satisfaccions i un ampli marge d'acció amb la possibilitat de reafirmar la teva pròpia personalitat. S'obren noves opcions d'èxit.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Amb un petit esforç aconseguiràs un gran rendiment en totes les teves tasques.Quedat al marge de la roda de les xafarderies per no implicar-te. A la nit ho passaràs en gran.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les activitats socials t'aportaran més satisfaccions que les de caràcter íntim. Així i tot coneixeràs a algú de forma sorprenent i passional que et farà vibrar cor i ment.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et trobaràs envoltat de gent que posarà molta atenció al que diguis en tot moment. Avui tindràs més facilitat de paraula i gran poder sobre els altres. Aprofita, és el teu dia.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva intuïció et salvarà avui d'un problema bastant complicat. No deixis res a l'atzar i veuràs que el teu rendiment és recompensat àmpliament per tots. Arriben diners per atzar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Encara que no tots els teus plans es duran a terme estaràs molt satisfet del producte aconseguit. Tant en lo professional com en l'emocional hi haurà canvis. Les coses canvien.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Voldran imposar-te unes directrius amb les quals no estaràs d'acord. Si mantens la calma i ets perseverant en les teves idees aconseguiràs el teu objectiu. Tingues un objectiu clar.

tracking