Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 19 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva imatge personal brillarà més de l'acostumat i sentiràs més prop de tu les possibilitats d'èxit. Bon moment per a contactar amb gent nova i ampliar la teva expansió social.

Taure (20d'abril-20de maig)

Molts plans giren al teu cap que sembla com si anés a esclatar d'un moment a un altre. Pren-te un respir i mira tot amb més calma o perdràs. Vigila amb les despeses i excessos.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui les tensions i sobresalts seran menors que en altres dies, tot i així no descuris les teves expressions d'afecte a les persones que et són més fidels. Arriben diners per l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Molt ull a les teves reaccions i els teus rampells. Avui és un dia on amb molta facilitat feriràs a més d'un. Sort en l'atzar i en els viatges. En la intimitat hi haurà equilibri i gaudi.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Bona jornada per a entaular una nova amistat o amor. Et sentiràs millor que mai i les situacions es bolcaran cap a tu sorprenent els pròxims. Vigila si condueixes avui.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Jornada plena de reconeixements i afectes. El teu magnetisme estarà de gom a gom i atrauràs la mirada de molts. Dia amb sort i amb sorpreses variades. El teu cor batega a cent per algú.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La parella i amistats estan necessitades que els escoltis i aconsellis. La teva facilitat de comunicació serà avui molt activa i facilitarà guanyar-te noves amistats i un apassionat amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Assumeix avui tots els teus compromisos professionals o emotius de forma seriosa però no rígida. Captivaràs a més d'un mostrant-te benvolent i juganer. Arriben diners.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els suports familiars que desitjaves per als teus plans d'avui els aconseguiràs per mitjà d'un plantejament clar dels teus objectius. Aconseguiràs allò que busques fins i tot fins i tot en l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Durant la jornada els teus instints afloraran d'una manera precipitada i et jugaràs en cada pas el tot pel tot. Tingues més calma o perdràs l'aconseguit fins avui. Temprança.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Notícies de familiars arribaran soptadament. El teu instint i agudesa mental es posaran a prova avui; trobaràs solució a tot el que sorgeixi i avançaràs veloçment en el social.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Persones de la família posaran en dubte alguns dels teus pensaments i accions, hi haurà sobresalts i petits enfrontaments. Utilitza la diplomàcia en tot i guanyaràs.

tracking