Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 18 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Algú tindrà un detall amb tu, a partir d'això aquesta persona passarà a jugar un important paper en la teva vida. La nit es presentarà molt passional i amb sorpreses. Magnetisme sensual.

Taure (20d'abril-20de maig)

Controla més les teves paraules i accions ja que avui estaran més pendents dels teus errors i això per al teu orgull serà imperdonable. Més astúcia i tremp, sobretot en lo social.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Demostraràs una gran agilitat a l'hora de fer la teva feina, però cuida molt tots els detalls o hauràs de tornar a començar. Algú que et mira despertarà la teva passió.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Durant la teva activitat d'avui intenta no descobrir les teves cartes davant l'adversari. Com més ocultis els teus plans millors seran els resultats finals. Bon dia per negocis i l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Encara que vegis que es produeixen molts canvis al teu voltant no temis pels seus resultats, estaràs protegit contra vent i marea. Amor a la vista i resultats positius.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Si avui et veus obligat a signar papers o fer inversions és important que llegeixis la lletra petita i controlis el teu orgull i les paraules. Fermesa i cautela en tot, fins i tot en l'amor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hauràs de fer un gran esforç per dominar els teus nervis. No pensis que per voler donar-te més pressa i fer més coses arribaràs abans que ningú. La nit t'aportarà plaers.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Se't presenta un dia per organitzar el teu món sentimental i de treball. Les teves decisions seran les més encertades de cara al futur pròxim. Estàs en bona línia i el teu magnetisme augmenta.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Molt bona jornada per a la teva labor intel·lectual i vida de parella. Et sentiràs rejovenit per dins i la teva acció desbordarà als altres. Viatge aprop o sorpresa d'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Possibles persones que et volen mal intentaran una acció per tirar per terra els teus desitjos. La millor manera de combatre'ls serà mantenint-te en les teves tretze. Canvis a la llar a millor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva relació amb els altres i sobretot a nivell de parella serà d'una profunda compenetració i contingut. Avui et faràs estimar per tots amb facilitat. La teva mirada serà magnètica.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et trobaràs molt excitat per tot el que diguin o facin els altres. Passa per alt qualsevol comentari i centra't més en els assumptes pendents a realitzar. Nit moguda.

tracking