Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 17 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Compte amb les teves despeses, ja que estaràs propens a gastar més del que pots i en coses molt poc rendibles. Els teus amors et faran perdre el cap. Compte amb els excessos avui.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et culparan de coses que en realitat no tenen a veure res amb la teva persona, deixa que passin les paraules ja que després quedaran les obres. Un amor nou et ronda, obre els ulls.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Notaràs un ambient més favorable de cara a la teva persona si surts de l'excessiu nerviosisme que avui et consumeix. Mostra't socialment i agradaràs a més d'un. Guanys per l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els teus interessos tant socials com sentimentals es veuran més potenciats. Rendiràs de gom a gom i rebràs grans recompenses a tota la teva feina. La sort i l'atzar estaran amb tu, aprofita.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Intenta organitzar-te bé des del matí o et veuràs atabalat per l'acumulació de feines que es presentaran. Estaràs molt requerit socialment, algú et mira amb passió.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Faràs més tasques a la teva llar que en el teu àmbit laboral. Els teus nervis seguiran exaltats i serà només amb la teva parella on arribaràs a sentir-te millor. Nit amb sorpresa passional.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Deixa d'estar alerta davant la presència de possibles enraonies o d'enemics ocults. La millor sorpresa en el bon sentit la tindràs a la feina. Sort en l'atzar i en els viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et quedis avui en l'anonimat i llança't a viure els esdeveniments de forma directa. Si no ho fas aviat demà lamentaràs el temps perdut. Nit amb experiència excitant.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva activitat social estarà obstaculitzada a causa

dels teus prejudicis o al temor d'encarar l'activitat de forma més directa. Posa avui fermesa en tot i veuràs l'èxit arribar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

A nivell de família et veuràs una mica alterat ja que acudiran a tu amb problemes de difícil solució. Posa la teva intuïció a funcionar de gom a gom amb tots. Compte si condueixes o viatges.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Posa més atenció als teus temps de descans i no arrisquis, per tossuderia, a perdre l'aconseguit per voler abastar més. Escolta més a la teva parella i tot anirà millor, avui toca obeir.

Peixos (20de febrer - 20de març)

És probable que avui trobis entre molts la persona que et convé per als teus projectes. Contactes i visites t'ajudaran molt. La teva mirada despertarà passió en algú especial.

tracking