Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 15 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva capacitat de comandament i dots creativess es veuran en la jornada molt potenciades. Aprofita el temps ja que la sort i els esdeveniments estan al teu favor. Arriben diners.

Taure (20d'abril-20de maig)

T'arribaran beneficis econòmics en tot el que emprenguis avui. La teva imatge personal atraurà el personal i seràs centre d'atenció en tot el que facis. Para esment si condueixes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva relació amb els íntims i la família serà una cosa difícil. Cuida els teus arravataments o et guanyaràs enemics gratuïts i difícils. Viatges feliços i rendibles amb retrobament feliç

Cranc (21de juny -22de juliol)

Contactaràs amb persones molt divertides que et faran passar unes estones inoblidables. Aquestes t'aportaran sorpreses i beneficis per al teu futur. Avui arriben diners per l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

És una jornada on la teva fermesa i convicció podran fer front als problemes que apareixeran en el teu cercle pròxim. Cuida més la dieta i el descans. La nit promet excessos.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

T'arribaran notícies des de lluny que alteraran el teu estat anímic, revisa els teus comptes i despeses. La relació amb els pròxims serà positiva i tindràs el suport de tots. Amor molt a prop.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Es resoldran de forma ràpida assumptes que vénen de darrere. No acceleris el pas i deixa que tot vagi al seu ritme. Fins i tot en l'amor tingues més paciència i calma, tot té el seu temps.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Vells assumptes laborals o socials se solucionaran avui d'una forma senzilla, no et compliquis la vida retorçant-ho tot. Tingues més paciència, fins i tot en l'amor t'arribarà tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En el teu cercle d'amistats hi haurà avui certes enveges o gelosia que podràs evitar no fent cas. La teva imatge serà molt atractiva i molt influent. Magnetisme eròtic al màxim.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No et deixis pressionar per la melangia o la mandra. Avui és un dia per a avançar amb un mínim d'esforç, fins i tot la passió està molt a prop. Però tingues calma i control en conduir.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Cerca llocs i gent tranquil·la. Els teus nervis avui estaran a flor de pell i una mala contestació originaria un conflicte. La nit t'ofereix una situació excitant. Bo per a l'atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

T'arribaran notícies juntament amb una sorpresa. Avui serà una jornada molt activa tant en el social com en l'íntim. La nit es promet molt ardent i passional, no la desaprofitis.

tracking