Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 13 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els teus reflexos i capacitat analítica es veuran avui molt reforçats ajudant-te a trobar fàcil solució als problemes que avui es presentin.Viatge feliç i rendible amb retrobament d'amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

Intenta no impacientar-te tant. Clar que les coses van més lentes del que deurien, però si et desesperes només aconseguiràs gastar més energies. Nit moguda i passional.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia una mica conflictiu en les relacions. La teva comunicació amb els altres serà una mica dura i no et permetrà arribar a intimar, relaxa't i gaudeix més. Sort en l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

No deixis que els mals pensaments ocupin avui la teva ment. Si et mostres animat conquistaràs en tots els nivells. Nit amb sorpreses felices on seràs el centre de tots.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Un cert aclaparament i desorientació t'envairà, però ningú podrà llevar-te els feliços moments que passaràs en la intimitat. Amor passional que avui et farà perdre els papers.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No confiïs avui en la sort deixant que les coses s'arreglin per art de màgia, una actitud ferma serà l'única solució al tema. Només l'amor t'obrirà les portes a la felicitat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No et fiïs tant de les persones que et facin promeses a la lleugera. Intenta arribar al final de les teves metes pel teu propi esforç. Un amor ardent s'acosta, obre més els ulls.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui tindràs novetats en assumptes financers juntament amb un creixement important de la teva activitat social. Els plaers i l'amor augmenten avui. Magnetisme sensual.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En la llar i amb els teus serà on et trobis més a gust avui. Moments agradables i situacions felices es plantejaran amb facilitat. Vigila les despeses i els excessos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Para compte a les paraules i comentaris per part de persones inferiors a tu, la possibilitat de calúmnies es fa molt evident. Fermesa i claredat seran la clau de l'èxit.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva força energètica es farà avui més visible i demostraràs als altres que estàs en condicions excel·lents tant físiques com psíquiques. La sort estarà amb tu fins i tot en les aventures.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva facilitat de comunicació i expressió d'avui atraurà l'atenció de moltes persones. Les conquestes amoroses es donaran amb facilitat i passió. Avui vas de guanyador.

tracking