Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 12 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El teu estat anímic s'alterarà bastant si estàs molt temps en contacte amb el públic o amb tasques estressants, centra't en un sol objectiu i ves per totes. Igualment en l'amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

Atenció, ja que algú molt pròxim a tu voldrà canviar-te els plans d'aquests dies per una ximpleria, posa't ferm i seriós. S'acosta un amor ocult i ardent, el descobriràs aquesta nit.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Tracta de contenir els teus nervis ja que tot tipus d'enfrontament o discussió que tinguis avui elevarà molt els ànims i desencadenarà enemistats fortes. Relaxa la teva ment.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Amb facilitat se solucionaran avui els teus assumptes

materials així com qualsevol tipus de diferència que hi hagi amb els teus pròxims. La sort estarà amb tu. El teu magnetisme creixerà.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva receptivitat va en augment. Amb una mica d'astúcia podràs treure-li partit dins del camp sentimental, però no ho facis en lo social, perdries. Compte si condueixes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Assumptes domèstics comprometran plans o assumptes de cara a la societat. Convé que revisis els teus comptes i despeses, hi ha facilitat per a pèrdues. L'amor avui et torna a somriure.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Sorgirà alguna reunió a última hora en la que et trobaràs com peix a l'aigua. Coneixeràs gent nova i un possible romanç molt apassionat. Avui és el teu dia en l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La solitud no és lo teu i molt menys en aquest dia que el teu cos i ment necessiten molt de moviment. Busca gent alegre i trobaràs felicitat i sexe de gom a gom. La nit promet.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Procura cuidar avui una mica més la teva imatge ja que estàs a les portes de conquistar una cosa molt desitjada per tu. La sort t'acompanya però ajuda-la també.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et mostraràs avui més bel·licós que mai, internament tens ganes d'entrar en conflicte obert. La teva vitalitat serà desbordant i podràs amb tot. L'atzar et donarà una sorpresa.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Algunes limitacions en la teva vida laboral incrementaran certes tensions anímiques que et convindria eliminar-les el més aviat possible recolzant-te en els pròxims. Fermesa en tot el que facis.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Segurament et tocarà viure moments intensos en la família en els quals t'hauràs de mostrar segur i ferm. En l'amor algú captivarà el teu cor. Nit ardent.

tracking