Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 8 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Inquietuds internes tendiran a posar-te nerviós i això a portar-te e errors de judici. Centra't en un assumpte i eliminaràs obstacles. Sort en l'atzar i els amors.

Taure (20d'abril-20de maig)

Alerta al que dius o fas, des de l'ombra estan observant els teus moviments perquè en el pitjor moment et critiquin. Nit molt ardent i moguda, la passió et desbordarà.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui i demà els teus moviments d'inspiració i d'activitat vital es veuran elevats al màxim. Jornada molt moguda on les teves accions deixaran petjada. Amb fermesa arribaràs lluny.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Mostra't amb autoritat, veuràs com tot es posa al teu favor. Intenta no fer-li el joc als altres i posa totes les teves cartes sobre la taula. La sort amb tu, aprofita és el teu dia.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui et pots ficar sense adonar-te en una situació una miqueta delicada a nivell de relació. No assumeixis responsabilitats alienes a tu. T'has de mantenir en segon pla i trauràs beneficis.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Encara que avui no ho vulguis et veuràs envoltat de molta gent que desitjarà compartir amb tu moments agradables. Tot això aportarà sorpreses i guanys. Canvis a la llar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Abans de ficar-te tant en la vida dels altres i sobretot de la parella repassa la teva pròpia. Deixa una mica més de llibertat als que t'envolten. Deixa't estimar i veuràs bons resultats.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui seguiràs amb cara de pocs amics i el teu humor canviarà nombroses vegades el que t'impedirà que arribis a entendre't amb els més pròxims. Calma, tot té el seu temps.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No se t'ocorri comentar cap de les teves aventures amoroses encara que hagin estat fa molt temps. L'única cosa que aconseguiràs serà buscar-te problemes amb la parella. Arriben diners.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu equilibri emocional el trobaràs només en el contacte humà dins del teu cercle familiar. Aprofita per a resoldre aquests temes íntims pendents, veuràs la vida amb un altre color.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Posa't una injecció d'optimisme i llança't a viure la vida tal qual es presenta. No et perdis en detalls i ves al gra que és el que compte. Cuida avui la dieta i els excessos.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Cura amb els nous coneguts que facis avui. No et deixis portar per grans promeses i posa els peus més a terra. Sorpresa ardent a la nit. Alt magnetisme sexual.

tracking