Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 7 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els desplaçaments que avui arribaràs a realitzar seran molt afortunats i et portaran a conèixer a un ser molt especial que canviarà la teva vida. El teu magnetisme creixerà al màxim.

Taure (20d'abril-20de maig)

Serà en el teu cercle d'amistats o de família on trobaràs avui el teu equilibri emocional. La teva imatge serà molt atraient i et guanyaràs el suport de tots. Moment per a inversions.

Bessons (21de maig - 20de juny)

És a partir d'avui quan tots els teus assumptes cobraran una nova dinàmica i positiva solució. La sort es posa del teu costat tant en amor com en els diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Sembla que l'allunament posarà en moviment tots els sentiments que tens a flor de pell. No et reprimeixis i llança't a mostrar-te tal qual ets, avui el món és teu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Procura guardar les crítiques per a un altre moment i viu les circumstàncies més plenament. No entres avui en discussions o tafaneries i gaudeix el bo. S'acosta l'amor a la teva vida.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui tot el que diguis practica-ho fins al final o més tard et veuràs tancat en un atzucac per dir coses que no compleixes. No et reprimeixis en res, però centra't en alguna cosa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui hauràs de tenir una mica més de contemplació amb els teus éssers més pròxims. Discreparan amb les teves idees però al final tot es resoldrà al teu favor. Més cura si condueixes o viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui el teu ànim es reforçarà i veuràs la vida amb un altre color. La parella i els més estimats et faran arribar tots els seus bons desitjos i ganes de viure. La teva mirada serà sensual i magnètica.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hauràs de plantar cara davant una situació de relació que et concerneix, no et frenis i aclareix les coses amb rapidesa. Viatge sorpresa i retrobament feliç. La deessa de la Fortuna amb tu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tindràs l'oportunitat de conèixer a persones importants i de pes que a curt termini ajudaran en molt a la teva evolució, para esment a tot el que passi. Nit plena de passió

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Dels últims dies portes un fort estrès acumulat i tot això ho estan pagant els més estimats per tu. Dedica't de ple al relax i el descans. Situació sorpresa a la llar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hauràs de dedicar-te de ple a ajudar la parella, ella avui necessita de la teva comprensió i afecte. Tot el que facis se't compensarà mil vegades més. Arriben diners per atzar o inversió.

tracking