Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 5 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Se't plantejaran projectes i molt bones oportunitats que no seria lògic desaprofitar. No tinguis por a llançar-te, que el que avui projectis durarà molt.

Taure (20d'abril-20de maig)

Jornada molt moguda en tots els aspectes que et farà posar a prova la teva capacitat de control i la temprança dels teus nervis. La nit t'ofereix alguna cosa forta, prepara't.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Retards per assumptes i problemes d'altres persones implicaran una lentitud en el resultat de les teves labors. Aplica comprensió i tot anirà molt millor. Arriba resolució d'un assumpte.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Físicament hi haurà una baixada i la teva ment no està avui per a bromes. Centra't en un assumpte, que la sort t'acompanya, avança lentament però amb fermesa. En l'amor aniràs sobrat en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Una activitat desbordant i una necessitat vital de fer més del necessari et faran gastar força i fer-te caure en l'estrès. Vigila les teves hores de somni i les despeses excessives.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Desplegaràs una gran activitat en tots els terrenys i el teu domini en les diferents situacions sorprendrà al personal. Avui pots anar de guanyador, a més arriben diners per l'atzar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tant el públic com els viatges t'aportaran avanços importants en la teva carrera i resultats positius a molts nivells. Sort en l'atzar i en el social. Nit eròtica.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva imatge va en augment ràpid i provocarà l'admiració de tots. Tant física com psíquicament et trobaràs al màxim i podràs expressar tots els teus desitjos i anhels d'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Si has de tractar amb caps o superiors intenta explicar-te amb claredat i demanar poc, les coses no estan com per a prendre-s'ho a broma, més paciència i tremp. Canvis a la llar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Certa mandra t'impedirà rendir a l'altura de les necessitats. Tracta de concentrar-te en un solo objectiu i no dispersis les teves energies. La sort estarà amb tu però ajuda-la més.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El teu atractiu personal s'accentuarà avui de tal manera que notaràs que molts es giraran per a veure't. En l'amor i en el social estaràs imparable i precís. Nit moguda i amb sorpresa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La jornada del matí transcorrerà calmada, és la tarda la que t'alterarà a causa de múltiples assumptes que no et deixaran descansar. Pren-ho amb filosofia, una cosa ardent t'espera.

tracking