Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 4 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si desitges passar una jornada tranquil·la i sense sorpreses dedica't més a la família i escapa de tot el que sigui rebombori i molt treball. Sorpresa passional en una nit eròtica.

Taure (20d'abril-20de maig)

Deixa que voli una mica la teva imaginació i que els teus impulsos del cor treguin el cap. És el millor moment per a viure una forta experiència romàntica que donarà un canvi gran a la teva vida.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui et trobaràs amb les idees més centrades i les teves decisions en el treball marxaran per bon camí. Però escolta consells de persones amb experiència. Arriben diners per l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Encara que serà una jornada una mica aclaparadora en el tema social i a la teva casa a mesura que passada el dia et sentiràs rejovenir. El costat romàntic estarà més actiu i el teu magnetisme eròtic alt.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Serà l'amor el que et traurà de la rutina i et farà viure moments molt bons. Però vigila, no prometis massa i mesura molt les teves possibilitats. Vigila amb les despeses i viatges.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui t'inclinaràs a les despeses per sobre de les teves possibilitats però amb una gran alegria en realitzar-les. Les teves activitats se centralitzaran en el social. Retrobament amb algú especial.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Positiu moment per a tancar tractes amb socis, signar documents i brillar en el cercle social amb llum pròpia. El teu magnetisme personal captivarà a tots. Aprofita la sort.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No siguis tan minuciós amb les accions dels pròxims i molt menys amb la parella. Trencaries la comunicació amb ells i passaries a sentir-te sol i trist. La nit serà moguda.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En la jornada obtindràs èxit en les teves relacions si actues subtilment a l'hora d'entaular diàleg amb els altres. La teva activitat sexual va en augment i les aventures més.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui tindràs molt èxit amb el sexe oposat i trobaràs les portes obertes de bat a bat de cara als teus projectes i anhels. Aprofita el dia per a resoldre tot, no t'aturis.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et veuràs envoltat de gent i el teu poder de comunicació es posarà a prova. Serà una jornada activa i amb un desgast físic però arribaràs a tot. Algú et mira amb ulls de passió.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Reserva't avui les decisions importants per a un altre moment. Els que tens a prop no respondran bé a les teves idees. Arma't de paciència i espera millors moments.

tracking