Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 3 de setembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva capacitat física i mental estarà avui rendint al màxim. Aprofita la situació per a realitzar tots els teus projectes. En el financer bons guanys i en el social alta atracció.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et deixis guiar pels teus impulsos i dogmatismes. En la jornada si actues amb diplomàcia aconseguiràs tot. En la parella hi haurà canvis importants. Nit amb molta passió.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva natural intuïció et salvarà avui d'un petit obstacle. Les relacions socials seran reeixides i és bon moment per a demanar recompenses o augments. Posa més atenció si viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les teves activitats laborals i socials augmentaran en la jornada i seran molt beneficioses. Llança't a les noves aventures que la sort acompanya en tot. Arriben diners per l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui el teu rendiment serà màxim on els altres brindaran tot el seu suport a les teves iniciatives. Bon moment per a invertir tant en diners com en l'amor. La teva mirada serà atraient.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Hauràs d'esforçar-te en el terreny social ja que avui t'observaran detingudament els superiors. Tingues calma i centra't en un assumpte, dóna-li temps al temps. Vigila amb les distraccions.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Augmentaran les teves responsabilitats però també els teus guanys. És una bona jornada per a iniciar noves amistats a tots els nivells. Viatges feliços i un retrobament sorpresa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Atenció als viatges que avui seran importants. No et deixis portar per la impulsivitat en el financer i sortiràs guanyant en tots els aspectes. Calma i control en conduir i viatjar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et veuràs en l'obligació de viatges i desplaçaments que seran molt rendibles. La teva intuïció t'ajudarà en tot, fins i tot amb un amor poc clar però molt apassionat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Si algú et critica durant la jornada hauràs de fer oïda sorda i deixar-ho passar. El temps et donarà la raó en tot. La parella es mostrarà apassionada. Avui pots anar de guanyador, aprofita-ho.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hi haurà en la jornada trobades sorpresa i totes molt excitants. Aprofita per a resoldre vells assumptes ja que la sort t'acompanya. Amor pròxim i molt ardent.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Notaràs a la parella una miqueta distant i freda. Lliura't més expressant el teu amor i obtindràs excel·lents resultats. La clau de la felicitat la tens tu, llança't a tot. Arriben diners fàcils.

tracking