Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 1 de setembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui para esment, algú estarà pendent de tots els teus assumptes futurs, no comptis les teves coses a ningú i fa el teu propi treball en solitud. A la nit amor apassionat.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'activitat social i laboral desgastarà físicament. Guarda't un moment del dia per a posar en ordre els teus sentiments i deixa volar la teva imaginació, encertaràs intuïtivament.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si et proposen treballar en conjunt o el començar una nova relació, sigui d'amistat o sentimental, pensa dues vegades abans d'actuar. Calma i perspicàcia seran fonamentals avui.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Aixeca l'ànim i no permetis que la malenconia perjudiqui el teu rendiment. Et sentiràs una mica només a l'hora de les decisions, però tot anirà bé amb fermesa. Sort en atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et trobaràs amb persones afins a tu i això t'estimularà molt en el teu treball. Possibilitats de realitzar un viatge meravellós en poc temps. Cuida més la dieta i el descans. Arriba diners.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Empra l'energia que tens i et sobra en una cosa constructiva, en cas contrari destruiràs coses de valor. Dedica-li temps a l'ordre dels teus assumptes. Amor pròxim que aportarà felicitat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Sentiràs la necessitat d'avançar i crear coses noves en companyia dels teus. Si centralitzes un objectiu obtindràs bons resultats. Bon moment per a canvis i inversions.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Arribaran persones que feia temps no veies o que realment no coneixes de res. Analitza tot el que et proposin i aguditza els sentits. No et fiïs de res avui, el fàcil serà difícil.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els teus nervis i precipitació podran portar-te a prendre decisions poc rendibles i a enfrontaments amb la família. Vigila també la dieta i si condueixes. Temprança en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

S'augmenta la teva capacitat financera juntament amb un nombre important de nous contactes interessants per al teu treball. Separa la diversió del treball. La nit ofereix sorpresa d'amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hi haurà desplaçaments per motius de treball en els quals trobaràs bones propostes per a continuar avançant en el teu camp professional. Dia de sort en l'atzar i en els viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Es ficaran en els teus plans persones que no són del teu grat.Manitguet ferm en les teves idees i arribaràs a tot. Algú t'està desitjant carnalment. Nit moguda, per totes.

tracking