Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 31 d'agost

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les teves relacions amoroses es complicaran bastant i tant la gelosia com les enveges complicaran la jornada. No et fiquis en assumptes de tercers ni familiars, cedeix una mica i guanyaràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'amor i fins i tot la passió estarà present durant tota la jornada que avui vives amb els teus. Si viatges tingues precaució als oblits i les distraccions. Passió pròxima i molt ardent.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No et precipitis en la jornada a prendre determinacions massa importants tant per a la teva vida laboral com sentimental. Pensa dues vegades abans d'actuar. Nit inoblidable.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els viatges i desplaçaments t'aportaran tranquil·litat i molt bones experiències. El teu món afectiu serà estimulat en tot moment pels quals t'envoltaran. Arriba diners.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Una persona t'aportarà una sorpresa que canviarà els teus plans i farà veure la vida d'una altra forma. En els viatges tingues prudència, més descans. El teu magnetisme personal captivarà.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Creixeran a partir d'avui les teves necessitats d'amor i de passió. Amb la parella o amb algun conegut podràs experimentar totes aquestes fortes satisfaccions. Magnetisme.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Les activitats a l'aire lliure i els viatges harmonitzaran el teu estat anímic i t'aportaran una gran energia. Cuida la dieta però no et passis a l'hora del règim. Canvis en la llar a millor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Tindràs una compenetració total amb la parella i amb els més pròxims. Els altres t'admiraran en major mesura i acceptaran tot de tu. Sort en atzar. Nit moguda però ull amb la gelosia.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Estaràs molt vital i ple d'energia com per a emprendre tot tipus d'activitat i nova aventura. Deixa't portar pels teus impulsos però pausadament. El món és teu avui.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En el teu interior s'està manifestant una sensació una mica estranya que t'està fent veure les coses de forma diferent. És l'amor que anomena a la teva porta amb força. No et refrenis i llança't.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En el teu cercle d'amistats sortiran a relluir assumptes complicats que poden sembrar enfrontaments. No et fiquis en discussions i cerca la pau i elrelax.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Contra els dubtes o temors que avui arribin a tu cerca a la persona de confiança per a aclarir-los. La sensació de solitud desapareixerà tan ràpid com va arribar. La teva mirada captivarà.

tracking