Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 30 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Personalment avui brillaràs en tota la teva esplendor potenciant mirades i fins i tot l'enveja de molts. El teu caràcter dominarà totes les situacions i guanyaràs una conquesta.

Taure (20d'abril-20de maig)

Estaràs molt inquiet i amb ganes de menjar-te el món. Compte amb les distraccions ja que amb facilitat et faran perdre una bona oportunitat. La nit promet passió.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Complicat se't farà entendre't amb els pròxims, semblarà que tots van a la seva sense tindre't en compte. Res més lluny de la realitat, obre més el teu cor i veuràs com tot flueix.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui et trobaràs amb gent molt positiva i que t'aportarà grans beneficis en el teu futur. La sort i l'atzar et somriuran. Nit ardent i amb sorpreses que canviarà el teu futur.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Les teves inquietuds interiors et demanaran pas i els hi donaràs més temps i dedicació, alguna cosa s'està manifestant en el teu interior. En arribar la nit una trobada et canviarà els teus sentiments.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Intenta cuidar una mica més el teu cos i la teva ment. Dedica't de ple als teus assumptes i netejael teu cap d'idees caduques i vells prejudicis. Diverteix-te més.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui intenta dialogar més amb la teva parella ja que estarà més receptiva i positiva. És bon moment per a resoldre vells assumptes i trobar solucions. L'atzar t'aportarà diners.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Tracta de no ser tan dur en les teves afirmacions. Avui podries ferir la sensibilitat de diverses persones i fins i tot sembrar gelosia i després no controlar-ho. Mostra més el teu costat romàntic.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En la parella hi haurà cert sentiment de culpa i et veuràs pressionat a aclarir situacions confuses. Tranquil, tot se solucionarà ràpid i al teu favor. Retrobament amb una amistat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Apareixerà un vell amor, no li donis importància, ja que serà una cosa passatgera però molt ardent. És bon moment per a organitzar viatges o realitzar canvis en la llar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una possible trobada t'aportarà una experiència inoblidable que guardaràs secretament, l'ambient que viuràs serà de passió i t'estimularà. Posa més atenció avui si condueixes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui viuràs noves relacions, et comunicaràs amb facilitat i tindràs una excel·lent predisposició per relacionar-te amb els altres que alegraran la teva vida. Brillaràs en lo social i sensual.

tracking