Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 29 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Seran positius els viatges i desplaçaments, però hauràs de tenir molta de cura en cadascun d'ells, la dispersió i la distracció et donaran pèrdues. Bon moment per a jocs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sense caure en una serietat absolutaroman al marge de comentaris o discussions, si entres en ells perdràs encara que tinguis raó. Dedica-li més temps a la parella, ho necessita.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu magnetisme serà molt fort durant tota la jornada. Sabràs arribar fàcil i profundament als altres i això t'obrirà interessants portes de cara al teu futur, fins i tot en l'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les relacions que avui mantinguis amb els altres seran profundes i molt vitals. És possible que visquis moments apassionats de forma íntima però una mica complexos.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui la teva imaginació serà desbordant i potenciarà la teva imatge. Amb això et trobaràs en plenes facultats per a començar nous reptes i projectes. Fins i tot en l'amor estaràs imparable.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Aprèn de lliçons i experiències passades abans de prendre qualsevol decisió avui. Deixa't aconsellar per persones expertes i després llança't. En l'amor només el teu cor decidirà cada cosa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Allunya't el més aviat possible de persones negatives o pessimistes, si analitzes la situació veuràs que si les coses no van bé és per males associacions. T'arriba una nit ardent i apassionada.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Una forta necessitat de comunicació envairà la teva ànima i et llançarà a la conquesta de noves persones i experiències. Dels teus ulls brillarà el desig i captivaràs amb summa facilitat.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Compte amb les persones amb les que t'ajuntis avui. Els nous contactes semblaran beneficiosos però alguna cosa secreta s'amaga darrere d'ells. Avui selecciona més les coses, fins i tot en l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Interessos materials i familiars s'uniran avui per complicar-te la vida i una mica per a provar les teves aptituds organitzatives. Podràs amb tot si centres els teus objectius.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva activitat social avançarà bastant. Et comunicaràs amb moltes persones persones de forma fluida i agradable traient partit de totes elles. Avui brillarà el teu encant i guanyaràs un amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Temes familiars cobraran una gran importància i et veuràs ficat a dintre, gairebé sense voler-ho, en la cerca d'una solució. Confia més en la teva astúcia i intel·ligència. L'atzar et donarà una sorpresa.

tracking