Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 28 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Durant la jornada haurà de prevaler la concentració i la constància, tens una cosa important entre mans i has de cuidar-ho al màxim. Atenció als viatges i si condueixes.

Taure (20d'abril-20de maig)

Estaràs en reunions o llocs que t'animaran i enriquiran d'alguna manera. Deixa de costat les amistats que no es mostrin amb claredat i afecte. Posa més atenció a la dieta i la son.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Aprofita el teu magnetisme per conquistar a aquesta persona que anheles o per viure una intensa vetllada amb la parella, estaràs avui irresistible. Magnetisme que captivarà a molts.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada amb importants canvis a la teva vida professional i íntima. Tot arribarà al seu temps i amb grans beneficis per al teu futur pròxim. Els astres estan amb tu, aprofita.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Compte amb les bromes o el teu sentit de l'humor, la gent no estarà molt receptiva a les teves paraules. Bon moment per planejar un viatge de plaer o iniciar un nou i apassionat romanç.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Caps o superiors demostraran cap a tu la confiança que tenen en la teva persona. Rebràs una ajuda molt apreciable d'un ser molt estimat. Bona jornada per a viatges.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No deixis en mans de tercers assumptes d'importància avui. Compleix amb el teu treball sense ajudes i guanyaràs el doble. En la intimitat viuràs uns moments molt excitants.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si tot no ha estat resolt com tu esperaves avui tens una nova oportunitat, no permetis que la depressió sigui la teva aliada, mostra't més vital i utilitza aquesta passió que tu tens.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui no t'esforcis a voler aconseguir l'aprovació fàcil dels teus superiors o familiars, hauràs de guanyar-te la seva confiança. Amb la teva fermesa arribaràs lluny.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui notaràs que la teva imatge personal i comunicació amb els altres anirà millorant. No deixis que la timidesa sigui font de conflicte. Llança't a per totes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No et precipitis a realitzar plans antics i molt menys a començar-ne de nous, consulta primer amb el coixí els passos abans de decidir. Cada cosa té el seu temps.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Idees de venjança apareixeran a la teva ment, quant abans les treguis en menys problemes et veuràs ficat. No facis cas a comentaris de tercers i dedica més temps a les teves coses.

tracking