Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 27 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Estaràs sensible al que diguin els altres i amb facilitat podrien canviar les teves idees i fins i tot els teus sentiments. Para Compte amb el que dius i no perdis els teus objectius.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sentiràs una sensació de solitud. El remei més eficaç serà envoltar-te de gent positiva, dinàmica i alegre. La nit promet.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui no intentis per cap mitjà dominar a les persones que t'envolten en el teu cercle social, el primer que sortirà perdent seràs tu. Deixa't estimar i veuràs la felicitat.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Intenta preocupar-te menys per les despeses. Et ve una molt bona ratxa de guanys endarrerits i d'estats emocionals

molt positius i passionals.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Amb facilitat seràs criticat per les persones del teu entorn que trobaran defectes en tot el que facis o proposis. Utilitza la diplomàcia i veuràs com surtes guanyant.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

L'ambient familiar serà una mica agobiant i necessitaràs trobar una sortida a les teves tensions interiors el més aviat possible. Viatja, passeja, relaxa't, cerca avui noves aventures i seràs feliç.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Notaràs cert refredament en les teves relacions amb els teus sers estimats, intenta exigir menys i obtindràs més. Arriba avui una nova oportunitat en l'amor que no has de deixar passar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Creixerà la teva relació amb els familiars pròxims. Hi haurà molta activitat al teu voltant i gastaràs molta energia de la teva part. La teva imatge captivarà l'amor d'algú molt especial.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui no et fixis tant en el que diguin o facin els altres. Mantingues les teves pròpies idees i no et deixis convèncer encara que t'ho pintin de color rosa. La sort està amb tu, aprofita.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu sensible sistema nerviós es veurà alterat per altercats amb familiars on serà difícil posar-se d'acord, intenta evitar-los i sortiràs airós fins i tot en l'amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La part sentimental de la teva vida tornarà a ser intensa durant la jornada. Se't presentaran bones oportunitats per canalitzar els teus somnis i desitjos amorosos.

Peixos (20de febrer - 20de març)

És possible que sorgeixi una relació una mica secreta que et captivarà prou com per crear-te noves il·lusions. Algú ocult et desitja i avui t'ho farà veure clarament.

tracking