Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 25 d'agost

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva imatge personal estarà en alça i per això captivaràs fins i tot de forma inconscient l'admiració i l'amor de molts. Bon dia per a experiències passionals. Arrasaràs amb tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Viuràs una espècie de bloqueig afectiu que limitarà la teva necessitat comunicativa i empitjorarà el teu humor. Pren-te les coses amb més calma i no exigeixis tant als altres.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Una forta inestabilitat nerviosa alterarà el normal funcionament dels teus assumptes. No comencis res nou si et queda alguna cosa per acabar. A poc a poc i bona lletra.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Novetats en les teves finances ja sigui per l'entrada de diners o per l'arribada de plans i proposicions per a aconseguir-ho. Escolta els consells i no et precipitis. Sort en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs com obligat a lluitar pel primer lloc en tot. La teva energia t'acompanyarà durant tota la jornada però intenta no ser tan rigorós amb els altres. Sorpresa familiar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et comentaran un secret d'algú que et sorprendrà molt. Intenta ser com una tomba o seràs tu qui pagui totes les conseqüències d'aquest. Canvis en la llar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El cansament general que al matí sentiràs passarà ràpidament gràcies a unes belles situacions que t'elevaran la moral. L'amor es farà present. Fort magnetisme.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No deixis que sigui la sort la que digui l'última paraula en tot, persevera en el teu objectiu fins les ultimes conseqüències. Evita discussió amb superiors. Utilitza la diplomàcia.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Serà una jornada molt positiva per a les teves relacions socials i per a tot el que hagis de fer en companyia d'uns altres. Guanyaràs prestigi en el teu treball. Arriba bons diners. Nit moguda.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Una persona molt respectada per tu et donarà una important sorpresa el llarg del dia d'avui. El clima general serà bo i el teu pots fer molt per millorar-lo. No t'acovardeixis.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hi haurà molta comunicació amb el social i les teves activitats d'avui seran molt variades. Tindràs bons resultats en els teus assumptes però hauràs de cuidar la teva precipitació.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Se't farà una mica costa amunt l'obtenir resultats concrets i ràpides solucions als teus problemes d'avui. Esborra el temor de la teva ment, venceràs. Els teus et donen suport.

tracking