Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 24 d'agost

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els teus somnis avui es faran realitat. Podran sorgir propostes de viatges o desplaçaments de plaer. Dels nous coneguts trauràs rendibilitat. Nit molt ardent que et farà feliç.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva força energètica es farà molt visible i demostraràs als altres que estàs en condicions tant físiques com psíquiques. L'amor anirà creixent i les experiències molt més.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Tràfic de controlar instints i d'ordenar els teus sentiments per a no caure en excessos amorosos, moderació. Cura amb la gelosia i enveges que despertaràs, avui brilles més que mai.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Si avui vas de Don Joan causaràs forta gelosia en la parella si la tens, si no avanci. Podràs aconseguir el que més desitges. La nit ofereix experiències excitants que no oblidaràs.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Arribaran notícies d'amics o familiars. Els desplaçaments t'aportaran bones experiències i situacions sorpresa. En el treball aprovaran tot el que facis.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tindràs propostes que se sortiran del normal però que has d'acceptar tal com són. Esforça't per mantenir una mentalitat més oberta. Contactes nous i importants arribaran.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva imaginació d'avui unida a una gran necessitat de gastar energies, et portarà a estar impulsiu amb la gent. Dominaràs sobre els altres. Energia sexual de gom a gom i magnetisme eròtic.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Tot tema relacionat amb l'intel·lectual o manual li trauràs el major dels beneficis. Els pròxims ho reconeixeran. Bon moment per a l'atzar i la sort. La nit ofereix passions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Propostes o situacions no esperades dins de la família o amistats t'obligaran a realitzar unes despeses poc oportunes. Vells assumptes materials es resoldran avui.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No rebutgis consells de persones amb major experiència. De les seves paraules podràs obtenir veritables respostes per als teus futurs plans. Amb calma arribaràs a l'èxit. L'atzar et somriu avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Dins de la parella les situacions a viure seran bastant fortes. Tant per a bé com per a mal les discussions comportaran a enfrontaments, calma. Viatges feliços.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui trobaràs més equilibri en l'ambient que t'envolta si poses en pràctica els teus plans i idees. No oblidis a la família, ella t'orientarà en tot i més. Es faciliten guanys per l'atzar.

tracking