Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 22 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els teus desitjos de canvis importants es veuran potenciats avui. No temis i llança't a aquesta aventura que després seran molts els que et segueixin. Magnetisme molt accentuat.

Taure (20d'abril-20de maig)

No confies tant en la sort i dedica't més a la feina i responsabilitat. La teva imatge personal d'avui és molt bona i amb ganxo. Un amor secret et circumda, la passió està molt a prop.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui cada paraula que sentis et farà vibrar en cos i ànima. Et trobaràs més sensible de lo normal i s'acostaran a tu intentant dominar-te, deixa't estimar però controlant-ho tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui et donaran la raó en tot però més tard canviaran d'idea. A més detallista et tornis més trobaràs la solució, per això utilitza la teva intuïció en tot, fins i tot en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si busques una nova unió o intensificar la que tens, avui és un dia especial per això. Tot detall que tinguis serà viscut de gom a gom. Compta amb les despeses i els excessos a la nit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les teves possibilitats de sortir guanyador en qualsevol

joc amorós que et plantegis és avui segur, però tingues molta cura amb el que promets. Hi haurà molta activitat social.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tindràs frecs amb persones pròximes en aquesta jornada. Intenta centrar-te en els teus assumptes i no enjudicies per res la vida dels altres.Roman en segon pla.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Encara sent una persona pacient avui et trauran de les teves caselles. Cuida més les crítiques i no entris en la roda de les xafarderies o sortiràs mal parat. Confia només en tu i la teva energia.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Despeses inesperades o plans que es retarden serà la norma del dia. Selecciona més als teus amics i coneguts i analitza molt el que signes. Només el plaer de l'amor t'aportarà bones sensacions.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu apassionament interior et conduirà a buscar sense pensar en els mitjans experiències gratificants en l'amor. Tracta de no ser tan impulsiu i mesura bé les teves paraules i actes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Jornada derelaxon compartiràs el teu temps lliure amb la família i els més propers de forma equilibrada. T'arribarà una notícia sorpresa i estaràs més feliç. Cuida la dieta i el son.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu magnetisme i la teva perfecta imatge personal t'ajudaran a que visquis experiències excitants en l'amor. Controla la vanitat i l'orgull. La vida social serà molt activa.

tracking