Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 21 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Bona jornada per plantejar de forma seriosa a la parella les teves il·lusions i plans de futur. Tots, fins i tot els més reticents, acceptaran el que diguis. Viatges rendibles i nit de passió.

Taure (20d'abril-20de maig)

De tu sortirà un magnetisme especial ple de misteri i apassionament. Si jugues bé les relacions tindràs un èxit assegurat. No perdis les ocasions i ves a per totes avui.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Molta activitat en la teva vida diària que estarà compensada amb uns excel·lents resultats. Si emprens un nou amor la vida et somriurà plenament. La teva mirada captivarà a molts.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En l'amorós desplegaràs tota la teva força. La teva actitud vital no serà compresa fàcilment pel medi ambient però et guanyaràs l'estima i l'amor d'algú molt especial.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No et tanquis als problemes i trenca amb el silenci. Si t'aïlles obtindràs depressió i falta d'entesa. Busca gent alegre i

llocs d'expansió.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Els teus assumptes d'amor complicaran la jornada. Si tens coses pendents afanya't a complir-les el més aviat possible. Posa't les piles, ves a per totes, després arribarà l'alegria.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Seràs centre d'atracció, admiració i fins i tot de cura per part de diverses persones. Avui la societat està amb tu i et recolzarà en tot. Sort en l'atzar i en les relacions.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les responsabilitats que avui assumeixis revisa-les amb molt de deteniment. Tendeix a prometre menys i a actuar més o et veuràs en un parany complicat. En l'amor deixa't portar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En general tots tenim defectes i és que a tu t'agraden les coses ben fetes, però entén als altres i intenta ser comprensiu. Paciència.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No seran rendibles ni satisfactòries les actituds que assumeixis avui de forma estricta o rígida. Una de freda i una de calenta seria la fórmula més adequada a seguir. Temprança.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva bona intuïció ajudarà a descobrir un enemic ocult que va danyar la teva imatge i va fer mal. Avui tens tot al teu favor per guanyar terreny en lo social,imposa fermesa i ves a per totes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et deixis portar per lloances de tercers i concentra't en els teus objectius. Tot l'empenyiment que posis es retribuirà cap als teus èxits. És un dia de reafirmació en tot i fàcil acció.

tracking