Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 20 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Compte amb les manifestacions que aboques a les reunions socials, hi haurà facilitat perquè interpretin mal les teves paraules. Avui deixa que siguen els altres els que actuin.

Taure (20d'abril-20de maig)

Controla els teus nervis ja que avui estaràs molt sensible i reaccionaràs amb geni a tot el que et diguen els pròxims. Podran proposar-te un viatge molt suggeridor, no et neguis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No deixis que els teus problemes, per greus que siguin, anul·lin la teva gran capacitat d'ajuda als altres. Facilitat de frecs amb la família o amistats. Atenció a la dieta i als excessos.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Dia una miqueta confús en les teves determinacions i

accions, practica la calma a fons. En la part emocional podrà aparéixer gelosia o mals entesos. No et tanquis tant.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els desplaçaments seran segurs. Compteja que els teus nervis podran fer-te tindre grans oblits. Feliç dia en família, descobriràs coses noves. Nit amb sorpresa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu poder eròtic es passarà dels límits alsque tens acostumats als altres. Notaran en tu una força que va cap a objectius sense miraments. Sort en tot lo nou que comencis.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No deixis que els temors limiten una jornada plena de bones ocasions i emocions. Intenta deixar de costat avui a les persones poc clares. Confia només en el teu cor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Se t'ablanirà el cor davant una situació de tipus amorós. No podràs negar-te i això suposarà una gran despesa energètica i fins i tot monetaria. El teu carisma avui trencarà barreres.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Físicament et trobes en un moment positiu. Desplegues energia pels quatre costats, però el teu cor encara no troba la pau. Busca gent més alegre i viu més.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Arribaran notícies de persones llunyanes que quasi havies oblidat i t'aportaran sorpreses. La tevarelació amb els pròxims serà molt fluida. Vigila avui els menjars forts i les begudes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No alimentes falses esperances en assumptes que no depenen de tu. Palpa més la realitat de les coses i la vida. Continua utilitzant el teu encant i l'amor et somriurà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Demostraràs més que mai la teva capacitat de comandament i habilitat. Simplement actua netament en tot lo relacionat amb el treball, guanyaràs més. Hi haurà sort en l'atzar.

tracking