Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 18 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En la primera part del dia estaràs obligat a córrer més del normal per les teves finalitats. Posa tota la força del món i aconseguiràs tot lo pensat. Jornada plena d'oportunitats.

Taure (20d'abril-20de maig)

Canvis a la teva feina que t'obligaran a realitzar accions que van en contra dels teus conceptes. Recorre a la diplomàcia, no vulgues córrer més que el temps.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Despeses a última hora que no estaven previstes, para compte amb els diners que dónes, avui són fàcils les pèrdues, oblits i distraccions en les finances. La teva mirada serà molt sensual.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Es farà notar una certa inquietud al teu món laboral que t'empenyerà a realitzar canvis. No temis a les conseqüències ja que tot sortirà al teu gust. La sort i l'atzar t'acompanyen.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El costat familiar pesarà en les teves decisions i plans. Si desitges aconseguir les teves finalitats actua de forma freda i sense contemplacions. Però mesurant les teves paraules. Nit moguda.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La parella es mostrarà una mica gelosa i això alterarà el teu humor. Pren amb calma la situació i veuràs que per si sola s'anirà aclarint. Intenta ser més comprensiu i trauràs bon partit.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui et sentiràs envoltat de persones afectuoses i que comprendran les teves necessitats. És un dia molt favorable com per demanar el que vulgues i aconseguir-ho. Aprofita per demanar millores.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui es deixarà notar en tu l'esgotament físic i psíquic que portes acumulant des de fa temps, algú pròxim et comprendrà i t'ajudarà. Pren-te tot amb més calma.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot i que la teva situació emocional és complicada, té remei. No intentes les accions extremes o desesperades, deixa que sigue la teva intuïció la que es faci càrrec. Canvis importants.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Utilitza el matí per realitzar totes les activitats pesades. Intenta donar-te marxa des de primera hora i així ho solucionaràs, compte amb suports segurs. Viatges i vida íntima molt feliç.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els teus nervis estaran a tope i saltaràs a la primera oportunitat. Analitza i comprén més les actituds dels teus companys i després actua. Descansa més i relaxa't.

Peixos (20de febrer - 20de març)

A la feina es donaran amb facilitat les xafarderies i crítiques de persones que coneixes. Aparta't de tot criteri destructiu i segueix amb el teu. Romanlluny de les enraonies.

tracking