Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 14 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Una relació sentimental avui podrà fer-se més compromesa. Decisions encertades en els estudis o activitats creatives. Atrauràs molt al sexe oposat i la passió.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hauràs de forçar la teva concentració en les activitats professionals i en la teva relació amb la família. Algú important tindrà un detall amb tu. No descuidis responsabilitats.

Bessons (21de maig - 20de juny)

A la feina et sentiràs bastant tibant i amb aclaparaments. La resta de la jornada serà tranquil·la. Hi haurà sorpreses a la teva economia. La comunicació serà millor en la intimitat.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui les discussions amb la parella es donaran amb molta facilitat a causa de la teva falta d'atenció cap a ella. Forta jornada a la feina. La teva diplomàcia ho solucionarà tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Podràs sortir-te amb la teva i obtindre un gran èxit amb alguna cosa que tenies entre mans fa temps. Els assumptes de la llar et resultaran pesats. Hi haurà novetats en lo laboral.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Els millors moments els tindràs en la teva vida sentimental, així que aprofita per gaudir d'ells i no et busques cap complicació. Diverteix-te. La sort i l'atzar estaran del teu costat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Buscaràs moments de soledat o bé de lleure amb les amistats i allunyat dels problemes. Sentiràs la distància d'un amic.

Hi haurà canvis de plans que et beneficiaran.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et mostraràs dispers en la teva forma d'actuar perdent

bastant de temps a arribar a l'objectiu que cerques. Centra't o perdràs bones oportunitats. No et precipites en les teves decisions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Una persona abusarà en la jornada del teu temps de descans, practica la paciència i obtindràs millors resultats. L'atzar et beneficiarà fins i tot en l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Procura mantindre la independència en els teus plans perquè si no et veuràs embolicat en els desitjos d'altres persones i t'arribaràs a sentir malament. Cautela avui i sentit comú.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Sorpreses i novetats dins del teu cercle familiar que t'alegraran la jornada i alçaran l'ànim que tenies una mica baix aquests dies passats. Nit amb moments apassionats que no oblidaràs.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Les teves relacions seran avui més profundes i plenes de calor afectiva. En lo social avançaràs amb importants èxits fàcils. Guanyaràs noves i importants amistats.

tracking