Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 13 d'agost de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Cuida't avui de crear-te enemics gratuïts o entrar discussions amb els més pròxims. Et beneficiaràs més quedant-te en segon pla. Espera millors moments si vols guanyar.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva energia està en alça i notaràs la necessitat de fer alguna cosa fora de lo normal. Les aventures romàntiques seran fàcils i molt beneficioses. Controla més les despeses i excessos.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Vindran a la teva ment molts records de moments passats, intenta esborrar-los i mira el present i el futur amb més esperança. Aquesta és la clau per l'èxit.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Atén els advertiments dels teus sers estimats, en això estarà avui la clau de l'èxit. Si desitges passió demana-ho i se't donarà totalment. La deessa de la fortuna t'aportarà una sorpresa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva expressivitat serà màxima al costat d'un magnetisme fora de lo normal que et farà ser el centre de moltes mirades. Però cuidant molt tots els detalls.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En totes les teves activitats tindràs el total suport dels pròxims i els resultats es faran veure immediatament. L'amor i la passió avui hauran d'esperar. Fàcil i gran avanç en lo social.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Repassa bé la teva agenda d'activitats i observa si no t'estàs oblidant d'alguna data important que hagis de complir. Els oblits poden ser perillosos. Para compte amb els viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui és una jornada molt agradable i activa. Els teus interessos professionals es veuran empesos cap a noves i interessants metes. Avanci sense por. La sort està de la teva part.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui hauries de cuidar una mica més la teva ment i el teu cos. Una dieta equilibrada i un bon llibre et salvaran de cometre errors. Busca llocs tranquils i sobretot gent afí als teus gustos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà l'inici de noves i interessants activitats en les quals tindràs un paper molt destacat. Pensa més en positiu i tot sortirà d'allò més bé.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

L'ambient casolà serà una cosa tediosa però aviat passaran totes les teves penúries. El teu contacte amb la societat augmentarà i et veuràs enriquit en experiències.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En lo laboral apareixeran nous projectes dels quals trauràs beneficis, però no oblidis els requeriments dels pròxims, algú està desitjant que li prestis més atenció.

tracking