Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 11 d'agost

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Hauràs d'atendre nombroses activitats de caire social que t'aportaran beneficis. Els viatges seran ràpids i amb molta sort. Augmentarà la teva capacitat de convicció.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'aspecte emocional es veurà en la jornada molt motivat a causa de la teva personalitat magnètica i dominant. Cuida més la dieta i el descans. T'arribaran noves propostes d'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Desplaçaments d'última hora t'alteraran els plans socials. T'arribaran notícies importants que activaran els teus diners. Cura amb les distraccions en documents o despeses.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Augmentarà la teva activitat i hi haurà durant la jornada noves propostes i plans per al futur. Amb els amics la compenetració serà total. S'inicia una nova etapa en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No et tanquis hermèticament en els teus conceptes, deixa que els consells de tercers que t'arribin orientin els teus plans de futur. Sort en l'atzar i en les noves accions que realitzis.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Dia on les decisions que prenguis en qualsevol sentit seran de vital importància per al teu futur. El que canviïs avui no es podrà tornar enrere. Utilitza la intuïció, fins i tot en l'amor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva intuïció estarà avui a flor de pell, amb ella sabràs descobrir tot el relacionat als teus interessos. L'amor de la parella serà més intens. En el treball guanys importants.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Dins del teu àmbit social hi haurà alguns importants canvis que et propiciaran beneficis segurs a llarg termini. En l'amor aconseguiràs tot. Bon moment per a viatges.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Atenció als viatges i als nous contactes ja que en la jornada tot el que et prometin quedarà molt en l'aire. Controla el teu descans. L'atzar i la sort et somriu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Per més moguda que es mostri la jornada podràs comptar en tot moment amb l'ajuda dels teus. La parella tindrà un detall formidable. No deixis les coses per a demà, actua.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Moments tibants amb la parella i amb els éssers més pròxims. Arma't de paciència i no entris en discussions ja que perdries més. A la feina molta activitat i guanys.

Peixos (20de febrer - 20de març)

A la llar hi haurà canvis i arranjaments que seran satisfactoris. En l'amor tens moltes possibilitats de fer-te amb la parella ideal. Canvis importants en la professió per a millorar.

tracking