Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 21 de juliol de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

A la nit no et trobaràs amb el dinamisme normal en tu però el contacte amb els éssers estimats i el sexe oposat, potenciaran els teus ardors passionals.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sorpreses t’arribaran avui, dia que promet ser mogut. Seràs el centre d’atenció de molts i notaràs canvis importants en la teva relació. Un vell assumpte es resoldrà a favor teu.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus dots comunicatius es veuran molt potenciats. El contacte amb els altres et farà recordar vells temps augmentant la teva passió. Atenció en viatges amb les badades i oblits.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Sentiràs una agradable sensació de renovació en la teva persona i en les circumstàncies. L’amor estarà de part teva i seràs correspost en tot. Augmenta molt el teu magnetisme.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Arribaran avui molts esdeveniments feliços. Vés amb compte amb els excessos o ho pagaràs. El teu magnetisme anirà en augment i naixeran amors ardents. Si tens parella gelos segurs.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu costat creatiu es veurà avui accentuat. Controla els teus nervis i no et precipitis en l’acció, calma. Un excés de rigor en la teva forma d'actuar no serà bo. Posa avui més cura si condueixes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Sabràs avui atreure la mirada de molts i el teu magnetisme serà total. L’amor i els afectes es potenciaran en gran manera. Una notícia sorpresa canviarà plans.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El contacte amb la gent et serà molt útil. En trauràs profit. Familiars llunyans et donaran una sorpresa. No t’obstinis en una idea fixa i deixa que les coses passin.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà vibracions positives de l’entorn. La teva salut t’acompanyarà però cuida els excessos en el menjar. Els viatges seran molt feliços i en ells coneixeràs algú especial.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Oblida’t dels problemes i viu intensament les emocions. No t’acceleris a l’hora de conèixer gent nova. Vigila en viatges i els menjars copiosos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

S’ampliaran els teus contactes socials i és possible que naixi una nova relació. Els canvis en l’amor seran forts i apassionats. Sorpreses a casa i amb un ésser estimat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà una jornada molt activa des del punt emocional. Qui en realitat t’estima t’ho demostrarà apassionadament. Entrega’t a l’amor. Moment per iniciar una relació forta.

tracking