Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 20 de juliol de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els temes laborals aniran bé, però no confiïs massa en el que et diguin o prometin sobre assumptes materials. Analitza tot i demana consells a gent propera. Nit romàntica.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hauràs d’actuar amb compte en assumptes de diners d’altres persones i això t’aportarà retards per als teus plans. Hauràs d’augmentar la teva energia per arribar a tot, imposa’t i avui guanyaràs.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Una vella amistat anirà en la teva cerca demanant ajuda. Dóna-la-hi sense miraments i pensa que la tens de nou al teu costat per al que vulguis. Cuida el son, busca el relax i l’amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Durant el dia deixa de banda la teva altivesa i mostra’t tal com marca el teu cor. Algú es pot emportar una decepció si segueixes amb la teva actitud seriosa. Sort en l’atzar i en viatges.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et sentiràs atabalat en l’ambient laboral i potser el teu organisme no estigui funcionant en plena forma. Controla més la dieta i el descans. Arriben diners no esperats o bona inversió.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Día ple de sorpreses agradables o nous contactes que et seran molt beneficiosos per a la teva evolució professional i personal. Cauràs bé a tots. Magnetisme eròtic accentuat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La jornada laboral transcorrerà sense grans càrregues. Quant a la vida familiar, allunya’t de comentaris que puguin ferir la teva persona. Selecciona més les teves amistats.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Intenta descansar més. Avui el teu cos no està per a gaires atrafegaments i tu vols incloure-ho tot. Dóna temps al temps, deixa fer els altres. No et precipitis en res, temprança.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sortiràs vencedor en tot el que proposis sempre que actuïs amb visió àmplia i sense prejudicis. Arribaran sorpreses del que menys t’esperes. Día molt actiu en el social.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Assumptes de contractes i socis t’alteraran en la major part de la jornada i et portaran a canviar el teu humor que es tornarà insuportable per als més estimats. Calma i relax.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Posa’t les piles ja que la jornada es presenta forta. Seràs requerit en diversos assumptes alhora i algú et posarà a prova. Hi haurà sort i guanys i en viatges. Nit passional.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Medita els passos i decisions al terreny professional, no descuidis ni allò més petit a l’hora de firmar papers. Utilitza la teva astúcia al màxim o demana consell. Sort amb l’atzar.

tracking