Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 17 de juliol de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Vols produir canvis importants, però et trobes sol per a realitzar-los. No et reprimeixis i llança't a aquesta aventura que veuràs com de ràpid que arriben els èxits. Confia més en tu.

Taure (20d'abril-20de maig)

No confiïs tant en la sort i dedica't a ser més observador a l'hora d'entaular una nova relació. La teva imatge personal és magnètica. Un amor secret et circumda, obre els ulls.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui et trobaràs més sensible del que és normal i s'acostaran a tu intentant conquistar-te. Seràs centre d'atenció. Aprofita per a avançar en tot el social i professional. Dia amb sort.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Com més detallista et tornis més complicacions trobaràs a l'hora de comunicar-te. Utilitza la teva intuïció en les relacions socials i íntimes. Magnetisme de gom a gom.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si desitges començar una nova unió, sigui de treball o d'amor, avui és el dia especial. Tot detall que tinguis serà viscut plenament i t'aportarà els rendiments que desitges. Sensualitat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Màximes possibilitats de sortir guanyador en qualsevol joc amorós que et plantegis. Però vés amb compte amb el que promets i després no compleixes. Hi haurà molta activitat social.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Intenta centrar-te en els teus assumptes i no enjudiciïs per a res la vida dels altres. No discuteixis i els problemes se solucionaran solos. Molta de cura si condueixes o viatges. Sort en l'atzar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Vigila més amb les crítiques i no entris en la roda de les xafarderies. Confia només en tu i estigues en un segon pla en tot, deixa que els altres facin el primer pas. Prudència.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Despeses per sobre de les teves possibilitats o plans que es retarden serà una mica la norma del dia. Selecciona més als teus amics. Analitza molt el que signes o el que prometis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tracta de no ser impulsiu i mesura les teves paraules i actes. Canvis forts en les teves relacions íntimes i en la vida en general. No et deixis portar per la tossudesa, escolta als altres.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Jornada de molt relax on compartiràs el teu temps lliure amb la família i els més pròxims. T'arribarà una notícia sorpresa que canviarà els plans. Cautela i control si condueixes o viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu propi magnetisme i la teva perfecta imatge personal d'avui t'ajudarà al fet que visquis experiències excitants en l'amor. La vida social t'aportarà beneficis i avanços. Aprofita.

tracking