Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 12 de juliol de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Apareixeran persones que vulguin tirar per terra les teves idees i projectes. No et desanimis i molt menys entris en còlera, tot passarà aviat. El teu magnetisme podrà amb tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Persones alienes als teus sentiments intentaran «ficar els nassos» en els teus assumptes privats. Posa't ferm i defensa't. La parella i gent propera et recolzaran en tot. Arriben diners per atzar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus projectes patiran una gran acceleració. És bon moment per assumir plans i per a contactar amb gent que en el futur serà de molta utilitat. Més cura si condueixes avui.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaran avantatges tant en els negocis com en la teva situació social. No deixis passar les oportunitats que avui es presentaran tant en allò mundà com en l'íntim.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs tota la jornada molt susceptible a les paraules i accions de l'altres persones, si mantens una actitud freda descobriràs les solucions. Cuida la dieta i controla els excessos.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et veuràs obligat a ser més selectiu a l'hora d'entaular noves relacions de parella o socials. Algú s'està acostant molt a nivell emocional, si busques aventura és el dia.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva capacitat d'organització i planificació es veurà molt manifestada durant la jornada. Et veuràs obligat a realitzar fins i tot la tasca d'uns altres però arribaràs a tot. Sorpresa a la llar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Notícies que t'arriben des de lluny o desplaçaments que en el dia realitzis canviaran molt els teus plans i projectes. L'amor també es ressentirà, paciència i fermesa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No deixis res a l'atzar i no et refiïs massa de terceres persones perquè solucionin els teus assumptes. Avui hauràs de batallar pel teu compte i risc.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La jornada serà una mica pesada i amb certa falta d'estímuls vitals. Només a la parella o amb els íntims és on trobaràs la comprensió absoluta i la teva felicitat. Relaxa't.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Rebràs diverses notícies al llarg de la jornada que t'arribaran com una veritable sorpresa. Hi haurà una variació en els teus plans però et faràs amb el control de tot. Dia amb sort.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Mantingues la teva actitud ferma davant el que et diguin i escolta els consells només d'aquells que et mereixen total confiança. Les teves decisions hauran de ser molt fermes, l'èxit està a la teva mà.

tracking