Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 27 de juny de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva intuïció serà de gran ajuda en la jornada on les relacions socials seran una mica tibants. En l'amor augmentaran les aventures. La sort estarà avui del teu costat, aprofita-la.

Taure (20d'abril-20de maig)

Un amor apassionat apareixerà i les teves necessitats emocionals seran tan fortes que no hi haurà límits per als teus desitjos. Vigila amb la gelosia. Si no tens responsabilitats llança't a tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No és moment perquè emprenguis noves empreses, inversions o préstecs de diners. Estigues en un segon pla i escolta consells d'amics. Dels viatges trauràs beneficis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva sensibilitat i necessitat d'afecte augmentaran avui. La relació amb la gent propera s'aprofundirà i et plantejaran interessants projectes. La sort i l'atzar t'acompanyaran.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

En la vida íntima trobaràs totes les teves necessitats cobertes, en lo social no hi haurà comprensió. La parella es mostrarà apassionada. Bon moment per a realitzar un viatge desitjat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Familiars pròxims buscaran la teva ajuda. En la mesura que a ells et lliuris rebràs compensacions. Sort en els viatges. Assumptes passionals es resoldran avui. Alt magnetisme eròtic.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Apareixeran despeses inesperades i situacions felices en la parella com en la teva vida casolana. Sorgiran nous plans per al teu futur. Augmentarà el nombre de coneguts i la sort en l'atzar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva sensibilitat i magnetisme s'acreixerà en la jornada que serà vital per al teu futur, deixa que el teu cor jutgi tot. Atrauràs la passió sense proposar-t'ho i la nit promet.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Para esment en els viatges i desplaçaments, precaució a l'hora d'organitzar-los. En l'amor hi haurà canvis i bones sorpreses, els teus sers estimats apreciaran més els teus actes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tant la parella com els teus éssers més estimats demostraran tota la seva capacitat d'amor cap a tu. Una notícia sorpresa t'alegrarà la vida avui. L'atzar et somriurà i l'amor augmentarà.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Intenta no impacientar-te amb la gent propera, la calma i la diplomàcia que posis serà la clau del teu èxit. Canvis en l'amor. Tot el que facis avui tindrà fàcil resolució.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Els teus sentiments estaran en la jornada més sensibilitzats que de costum. Algú que desitja estimar-te intentarà demostrar-ho, deixa't portar. El teu magnetisme personal està en alça, aprofita.

tracking