Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 25 de juny de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui la teva imatge necessita un reciclatge, et comportes massa rígid i això et portarà a aïllar-te de la realitat. Busca una comunicació més sincera i no t'oblidis de lo sentimental.

Taure (20d'abril-20de maig)

Viu la jornada amb calma sobretot si has de conduir o preparar algun viatge. No subestimis la capacitat d'altres persones i envolta't de gent alegre. La nit promet passió.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Li estàs donant voltes al cap amb diferents versions d'un mateix pensament. Intenta donar-te un respir, relaxa't i no acceleris els esdeveniments, cada cosa al seu moment.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Sense buscar-ho seràs centre d'atenció de moltes persones. Brillaràs com mai. Utilitza la teva intuïció i trauràs gran partit a tot el que facis. Sort en l'atzar i viatges.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Nous canvis es produiran al teu ambient laboral, la majoria d'ells encara que amb un inici complicat aportarà grans beneficis a curt temps. Aprofita-ho tot i guanyaràs.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

A mesura que el dia avanci anirà creixent en tu certa ansietat que hauràs de canalitzar el més aviat possible. No deixis per a un altre moment el que puguis fer avui. Amb fermesa arribaràs a tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Estaràs sensible al que diguin, prepara't ja que escoltaràs coses bones i dolentes. Mira d'on ve cadascuna però no donis importància, vas pelbon camí i la sort t'acompanya.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Para compte al teu sistema nerviós. Avui t'alteraràs amb major facilitat i la teva forma d'expressar-te serà difícil. Tranquil·litat i bons aliments. Sorpresa feliç a la llar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El contacte amb el públic serà molt agradable i tot això et portarà a sentir-te més vital. Et faran interessants propostes que milloraran el teu present i el teu futur, prepara't.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Una passatgera però molesta alteració dels teus nervis podrà jugar-te una mala passada si no et concentres en un objectiu. Si et disperses perdràs massa. Canvis a la llar a millor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Les teves amistats es comportaran d'una manera més liberal i això et portarà a no entendre res del que passa al teu voltant. Intenta no ser tan rígid, deixa't portar i guanyaràs.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Viuràs moments especials i fins i tot una mica delicats. És temps per prendre determinacions ja que l'ambient t'obligarà a això, decideix-te, no lamentaràs res. Més fermesa.

tracking