Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 16 de juny de 2019

Descobreix que et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva imatge de conqueridor es veurà molt elevada durant la jornada. Tot el que facis o diguis serà ben rebut pels altres. Avançaràs molt en el social i en l'amor. Arriben diners fàcils.

Taure (20d'abril-20de maig)

Si algú posa obstacles als teus desitjos no desesperis i dóna temps al temps. Les coses se solucionaran per si mateixes. La sort t'acompanyarà en tot, fins i tot amb aquest amor una mica esquiu.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si en el teu interior sents la necessitat de retrobar-te amb coses o persones del passat, no et reprimeixis, en la jornada tindràs fàcil resposta. Arriben beneficis materials i millora en treball.

Cranc (21de juny -22de juliol)

T'arribaran notícies i sorpreses que alegraran la teva vida. En el pla social i privat viuràs moments molt agradables i plens de passió. L'atzar et somriurà i els viatges aportaran felicitat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

En la llar com en el pla social et mostraràs molt actiu i els plans i metes que t'imposis arribaran a bona fi. Aprofita les circumstàncies, estàs en bona ratxa, ves a per totes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et tanquis a la teva casa i trenca al més aviat possible amb el quotidià. Si surts i cerques el nou trobaràs la clau que t'obrirà un món nou i molt feliç. Un nou amor està molt a prop.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva sensibilitat estarà a flor de pell i només els més afins podran entendre la teva situació. En l'amor no hi haurà problemes si trenques amb la rutina i t'arrisques. És el moment dels canvis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Apareixeran la gelosia i les enveges per part d'una persona molt falsa que tractarà d'intervenir en els teus assumptes. Tanca portes immediatament i res passarà. El teu magnetisme sensual creix.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

A les teves oïdes arribaran interessants notícies que et faran veure la vida i els teus assumptes de forma molt diferent. Algú està esperant que li lliuris el teu afecte, no deixis passar l'ocasió.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El somriure d'una persona et captivarà tant que et farà oblidar tot tipus de problema i fins i tot de les teves responsabilitats. Atractiu personal màxim que t'obrirà les portes a l'èxit.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et sentiràs atret al coneixement de noves persones i a experimentar noves sensacions. Tot anirà bé mentre mantinguis la fermesa en els teus principis. Moment per a finances i viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà un dia on et trobaràs molt acompanyat tant física com emocionalment. Veuràs com la felicitat la pots trobar molt fàcil i prop de tu. Per poc que facis guanyaràs un gran amor.

tracking