Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 14 de juny de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La Lluna acompanyarà totes les teves activitats laborals i socials. Tot canvi que facis t'aportarà beneficis. Es resoldran assumptes que tenies pendents. Un nou amor es presenta.

Taure (20d'abril-20de maig)

Aplica diplomàcia en tot moment. Les relacions socials d'avui seran tibants i contradictòries. La parella t'ajudarà a solucionar-les. No t'obstinis i deixa't aconsellar avui. Serenor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Posaran a prova totes les teves aptituds professionals i humanes. Seràs el centre d'atenció i crítica. Para esment als viatges i nous contactes. Retrobament amb algú especial.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et sentiràs una miqueta ansiós i amb ganes d'abastar-ho tot. Tingues calma i centra't en un assumpte. En l'amor viuràs una cosa molt bella i que et farà feliç. Aprofita avui tot el nou.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Vitalment et trobaràs en el millor moment. La teva capacitat de treball i d'organització superarà a qualsevol. El sexe oposat t'admirarà i captivarà. Jornada de conquestes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Apareixerà certa competitivitat en el teu treball. No facis cas de les enveges i la gelosia. Un familiar pròxim necessitarà la teva ajuda que correspondrà després. La sort i l'atzar del teu costat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva situació emocional anirà equilibrant-se. El teu magnetisme personal serà molt fort i dominant. Para esment als documents que signes. La nit ofereix una cosa íntima i eròtica.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No t'entossudeixis tant a conquerir en la jornada més beneficis dels previstos. Queda't amb lo segur i no arrisquis. Controla més les teves despeses. Canvis en l'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs impulsat a experimentar una excitant aventura. Avui no estan totes amb tu així que prepara't per a l'incert. En viatges hi haurà èxits segurs. Cuida la dieta.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà més fàcil en la jornada d’avui l’arribar a resolucions en lo laboral i afectiu. La teva paraula tindrà molt pes i trauràs beneficis. Sorpresa en amor i nit ardent que no oblidaràs.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si bé en allò social no hi haurà variants importants serà en el teu món íntim on trobaràs avui la plenitud dels teus desitjos. El sexe oposat t'acaronarà molt i et sentiràs centre de tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Sorgiran certs rancors en el teu cercle laboral. Ràpidament tot quedarà en res. Per contra en l'amor apareixeran situacions molt excitants. Avui creix el teu magnetisme sexual.

tracking