Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 13 de juny de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Has de fer ús de la teva natural capacitat de lluita per a enfrontar-te a les persones que avui no seguiran les teves idees. T’has de mantenir ferm i guanyaràs. Imposat fermesa en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

La comprensió dels altres serà difícil. La relació amb els pròxims serà una mica tibant però al final et sortiràs amb la teva. Sort i paciència. La deessa de la Fortuna donarà sorpreses.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà diversos canvis de plans i el teu caràcter es mostrarà molt variable. T’has de mantenir amb una sola idea fixa o perdràs el control de tota la resta. Algú s'acosta amb desitjos d'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

És un bon moment perquè organitzis i dictis els passos a donar tant en la teva professió com en totes les teves activitats. La teva intuïció t'ajudarà molt. La bona Fortuna et somriurà avui.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Importants novetats i sorpreses hi haurà en la teva part financera i de guanys. Observa bé on inverteixes i amb qui. Escolta els consells i posa't les piles, és l'hora dels canvis.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et mostraràs més sensible que altres dies a les paraules i actes dels altres. Et demanaran ajuda moltes persones que gratificaran tot el que facis per ells. Canvis en la llar a millor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Pren-te amb molta calma totes les teves activitats que desenvolupis de cara al públic. Els canvis t'afavoriran i trauràs guanys segurs. Sort en l'atzar i en els viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si et mostres detallista amb la parella o amb els socis i amics tindràs les portes obertes per a tot el que vulguis. En l'amor hi haurà intensitat i la nit es prepara passional.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et deixis portar per les teves primeres apetències i recorda totes les teves responsabilitats abans d'actuar. La nit t'aportarà millors aspectes per a això. Centra't en un objectiu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Només en la parella o amb una comptada amistat podràs tenir avui la confiança suficient per a sortir dels teus dubtes. No parlis tant en públic, avui la reserva serà la teva aliada en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva capacitat de treball augmentarà així com el teu rendiment i els beneficis. En la llar hi haurà equilibri i en el social sorpreses molt felices. Arriben diners per l'atzar o inversió.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En el treball o en la teva vida privada hi haurà canvis importants que es desenvoluparan en la mesura que tu assumeixis els reptes. No temis el nou, llança't sense pors que avui la sort és teva

tracking