Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 12 de juny de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Controla el teu caràcter possessiu i trauràs més partit dels teus contactes i activitats. No et deixis portar per comentaris mal intencionats. Tu vals molt més, demostra-ho, t’has de mantenir ferm.

Taure (20d'abril-20de maig)

Se't posaran els nervis a cent, per tant busca realitzar el més prioritari per a no perdre massa energies. Reunions i contactes seran nombrosos. Marca't un objectiu.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Cerca activitats relaxants, t'espera una jornada moguda i plena de tensions. No deixis res per a acabar a la nit, paciència. L'amor et somriu. Algú et criticarà ximplement.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hi haurà novetats en el teu camp financer i laboral, t'arribarà una sobrecàrrega de treball que impedirà un pla en la teva vida privada. La teva intuïció serà màxima, fes-li cas en tot moment.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Serà una jornada bastant tensional encara que les teves energies vitals t'acompanyaran en tot moment per a aconseguir els resultats que esperes. Més cura en conduir avui.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu costat casolà pesarà molt en les decisions que avui prenguis. No facis res a la lleugera i de forma improvisada. Escolta més els consells dels pròxims. La sort i l'atzar del teu costat avui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Més d'un t'haurà dit que et comportes massa enèrgic i ets extremista en les teves decisions. Procura avui ser més diplomàtic i guanyaràs millor situació.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Intenta controlar les teves emocions i no et donis tan fàcil als requeriments dels altres. Si avui expliques algun dels teus secrets, s'assabentarà mig món. Posa més discreció en tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Posaran en dubte el teu comportament i actitud amb algunes persones. Reconeix el teu error i dedica més temps a la comunicació amb els més íntims. Beneficis per un viatge.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Conflictes en relació amb la parella són d'esperar amb el teu alterat humor d'avui. Ha de prevaler la paciència per a no desencadenar en disgustos i nervis. L'atzar t'acompanya avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva vitalitat serà desbordant en tots els plans. Voldràs abastar tot, experimentar tot i vibrar amb cada cosa que facis, arribaràs a aconseguir-ho. La sort t'ajudarà en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta donar un canvi a la teva imatge i et trobaràs millor amb tu mateix i amb les coses noves que arriben. Mira al teu voltant i descobriràs la clau. Magnetisme personal alt.

tracking