Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

23 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En les activitats socials trobaràs oportunitats decara a avançar en els teus projectes i idees. Els viatges seran molt rendibles si uses la teva intuïció. La sort i l'atzar estaran del teu costat.

Taure (20d'abril-20de maig)

Obtindràs millors beneficis de tot allò que vingui des de lluny i on no intervinguin els familiars. La jornada serà tranquil·la en la llar. Bon moment per a plantejar canvis laborals.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Apareixeran noves possibilitats per al teu èxit social. La teva capacitat de treball serà alta així com els beneficis que obtinguis. Domina l'orgull o et criticaran. Compte en conduir.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Sorgiran situacions inesperades en l'ambient difícilment controlables. Convé que mantinguis la calma i no t'irritis en res. No prenguis decisions precipitades, pensa-ho més. Calma.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

En relacions socials i de treball trobaràs col·laboració mútua. La teva capacitat de treball serà optima i els èxits estan assegurats. La teva parella t'ajudarà i et comprendrà en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et compliquis la vida ficant-te en assumptes de terceres persones. Busca resoldre els teus problemes on avui trobaràs facilitats. En la llar t'espera una sorpresa a la nit.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et trobaràs vitalment positiu i això t'impulsarà a conquistar noves metes. En la família hi haurà alts i baixos però es solucionaran ràpidament. Posa més atenció al teu descans.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les teves relacions íntimes seran una mica confuses i els altres no estaran a l'altura de les teves necessitats. Tingues paciència que tot canviarà a millor aviat. Hi haurà canvis en la teva àrea professional.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Se t'obriran possibilitats importants en lo professional que no has de rebutjar encara que elsassumptes familiars t'ho impedeixin. Llança't a per tot. Coneixeràs a una persona atractiva.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Hi haurà sorpreses en el teu món financer. És recomanable que posis molta atenció a les teves inversions i despeses. La parella t'ajudarà en tot. Centra't en un objectiu i actua de manera ferma.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Viuràs diversos canvis i estaràs molt susceptible al que diguin els altres. Utilitza la diplomàcia i no et deixis portar per impulsos. Un amor secret et circumda, obre els ulls.

Peixos (20de febrer - 20de març)

T'arribarà l'ajuda d'una persona pròxima per a arreglar els teus problemes. En la família hi haurà canvis i en l'amor continuarà el teu fort magnetisme. Els viatges t'aportaran guanys.

tracking