Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

21 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Esforça't a comprendre que els errors que avui cometran els altres també els pots arribar a fer-los tu . Relaxa't i no pensis en negatiu. En les teves relacions hi haurà tensió.

Taure (20d'abril-20de maig)

Facilitat per arribar a conquistar els teus desitjos si flexibilitzes una mica la teva ment i escoltes algun dels consells que et donarà qui t'estima.Es produiran canvis a millor.

Bessons (21 de maig- 20 de juny)

Estàs a punt de llançar-te en una aventura que després lamentaràs. Analitza amb cura la situació i no et deixis portar per la primera impressió, consulta més a la parella i en trauràs profit.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Serà una jornada forta a nivell d'emocions. El teu contacte amb la gent serà tibant però ple de sorpreses. Sentiràs a la teva parella més a prop. En l'amor com en els diners tot anirà bé.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

És cert que el teu olfacte mai falla i que tens capacitat per a sortir de qualsevol situació, però avui vés amb compte, qui menys et pensis et trairà. Els viatges t'aportaran felicitat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Aixeca l'ànim. Llança't a viure la vida de forma plena i no et quedis amb pensaments negatius que et faran esclatar. Trenca el teu silenci i trobaràs plaer en les teves accions.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui, sense adonar-te, et passaràs devitalitat cap a les responsabilitats. No et desgastis o sofriràs de dolors i molèsties. Escolta més els consells dels teus pròxims.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Compte amb el que dius en el teu món emocional, amb facilitat incorreràs en excessos que et portarà al trencament d'una relació que necessites i desitges. No et deixis portar pels impulsos.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les despeses estaran per sobre de les teves possibilitats i a més no t'aportaran els beneficis que esperes. No siguis tan malgastador i controla la teva vanitat. Bon moment per a un nou amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No esperis que la comunicació amb els altres sigui fluida i menys que tots entenguin els teus desitjos i anhels. Tingues més paciència perquè tot lo dolent ja passarà. Vells amics tornaran a la teva vida.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si desitges continuar amb la teva parella en harmonia

no discuteixis. La vida social d'avui t'aportarà molta felicitat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hauràs de prendre una determinació o deixar-te portar per la situació o el caràcter dels altres. Si t'imposes i agafes el bou per les banyes guanyaràs. No deixis passar les oportunitats, actua.

tracking