Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

16 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En les teves activitats es produiran profunds canvis que t'aportaran noves expectatives de futur. Hi haurà sorpreses en la família que variaran els teus plans. Bon moment en lo professional.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva afectivitat es veurà molt accentuada durant la jornada, així com la teva necessitat de noves aventures. En els viatges és on trobaràs l'equilibri. Passions molt pròximes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

És bon moment per a potenciar el teu món afectiu i buscar nova parella. Les teves ànsies d'aventura les podràs compartir amb molts i amb intensitat. Amors fàcils i apassionats.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaran notícies que ampliaran els teus plans per al futur. La teva imatge va en augment fins a generar algunes enveges i gelosia que hauràs de passar per alt. Arriben diners, bons per a viatges.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu món financer es ressentirà en la jornada a causa d'unes despeses excessives. Posa més atenció al teu descans i als menjars durant el dia. La parella necessita que te comuniquis més amb ella.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les obligacions no agraden a ningú, avui no podràs escapar d'elles. La família i els teus sers estimats requeriran la teva ajuda, no els fallis encara que costi bolcar-te. Sort en l'atzar i en viatges.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Descansar lluny del teu lloc habitual serà el millor remei per a eliminar les tensions acumulades. En l'amor hi hauran sorpreses i canvis interessants. Satisfaccions en lo social.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Allò bo que obtinguis en el teu món sentimental podria veure's limitats si continues amb la teva actitud dominant. Mostra't més flexible i trobaràs la solució a tot. Arriben diners.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs durant la jornada amb un gran nivell de vitalitat que t'empenyerà a viure experiències intenses en lo social i afectiu. Captivaràs en l'amor. El teu magnetisme serà màxim.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva relació amb els pròxims serà tibant però tot això desapareixerà a mesura que et mostris alegre i optimista. Diverteix-te dins d'un ordre. Atenció a nous coneguts.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En la llar sentiràs intranquil·litat i seria molt recomanable que busquis gent divertida o llocs fora del comú on trobaràs l'equilibri. Avui hauries de trencar amb la rutina.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva emotivitat estarà a flor de pell. Tot el que diguin o facin els altres t'afectarà profundament. La parella ho comprendrà tot i t'ajudarà. La nit t'ofereix sorpreses excitants.

tracking