Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

15 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et relacionaràs amb la gent de forma molt fluida i trauràs d'ells actitud que t'afavoriran molt. Per això, si necessites col·laboradors, busca'ls avui que serà fàcil.

Taure (20d'abril-20de maig)

Controla el teu nerviosisme. Podrà fer presa de tu i no deixar-te veure de forma clara les situacions. La teva impulsivitat ferirà la susceptibilitat dels que més estimes. Arriben beneficis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et sentiràs amb gran vitalitat i ganes de viure que potenciaran en tu noves i excitants situacions i experiències. És el pla social i el de la parella els que t'estimularan.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Una acumulació de tasques i responsabilitats alteraran el teu estat anímic i amb gran facilitat podries caure en l'estrès. Centralitza la teva atenció en un assumpte sense barrejar-lo amb uns altres.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et trobaràs amb situacions molt tibants en el teu pla familiar lo que t'obligaran a prendre serioses mesures, fins i tot contra els teus interessos i que sembraran alguns odis i discòrdia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Es presenta una jornada tranquil·la on serà fàcil connectar amb els altres i arribar a viure emocions profundes en el pla dels sentiments. Sorpreses a la nit.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva capacitat amatòria es veurà desbordada ja que

l'ambient que t'envoltarà potenciarà molt la teva pròpia sensibilitat. El teu magnetisme personal serà envejable per molts.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Jornada tranquil·la en el que al món laboral es refereix. El tracte amb les altres persones serà bastant fàcil i els teus assumptes amorosos aniran sense alts i baixos ni tensions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sentiràs en el teu interior una espècie d'ansietat que durant tota la jornada es farà present. Això dificultarà una mica els teus plans immediats canviant els teus objectius.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tots saben de la teva responsabilitat i perseverança en el que emprens, per això si avui veus a persones que no confien en tu deixa-les passar i no facis cas de la seva ignorància.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

L'atractiu personal que avui expressaràs cap als altres serà molt alt i això t'ajudarà a conquistar noves amistats i amors. Si desitges aventures avui és el teu dia.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Jornada bastant distesa i amb moments molt agradables passaràs amb les teves amistats més pròximes. Posa atenció als consells que t'arribin i augmenta la teva confiança.

tracking