Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

10 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva economia s'alterarà bastant però ho compensaràs amb facilitat en tenir als pròxims del teu costat per al que vulguis. Hi haurà un retrobament amb algú molt important.

Taure (20d'abril-20de maig)

Durant la jornada arribaràs a guanyar-te l'atenció de molts a causa del teu gran atractiu o gràcia personal, que avui la tens en alça, utilitza-ho bé. Guany per l'atzar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En un dia com avui i dins de les circumstàncies en les quals et trobes no t'aniria res mal el tenir un detall amb la teva parella, la solució ideal. Marcat magnetisme.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els canvis que desitjaves estan a punt de realitzar-se. Per part teva el millor que pots fer és dedicar-te a conrear les teves relacions socials, la sort t'acompanyarà en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva capacitat de concentració està per sobre de la

mitjana i no et costarà res l'arribar a les solucions ràpides en els assumptes que t'esperen. Endavant, els astres avui estan amb tu.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui l'ambient el notaràs una miqueta enrarit o almenys que les coses no estan passant com tu desitges, continua ferma en les teves idees. La nit promet moments inoblidables.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Es produiran sorpreses dins del teu cercle casolà que alteraran els teus plans. Tranquil, tindràs força necessària per a arribar on vulguis. L'atzar et donarà una grata sorpresa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà gran activitat al teu voltant i això pesarà sobre el teu sensible sistema nerviós, escapa de les aglomeracions i dedica-li més temps al relax. L'amor serà el millor remei.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El nucli familiar t'atraurà i serà dins d'ell on passaràs les majors alegries del dia. Amb els amics sorgiran nous plans de diversió. Avui és el teu dia d'avanç en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tindran detalls bonics amb la teva persona i et sentiràs vital en tots els aspectes, però sobretot el pla sentimental serà el més actiu. Cuida la beguda i els excessos en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui és un dia de sort. Podràs aconseguir-ho tot utilitzant el teu gran encant. Amb la parella el mateix i li deixaràs sorprès. Beneficis per inversió gràcies a la teva intuïció financera.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si el teu interès se centra en avançar més en la teva professió o aconseguir que la teva imatge sigui més benvolguda mantingues una actitud seriosa davant la vida. L'amor et somriurà avui.

tracking